Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Εμφάνιση Αρχείο_001 (1).jpeg 
Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου για την έναρξη της χρονιάς 2016-2017.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Παναγιώτης Καλύβας και Δημήτρης Κάσσιος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού & Οικολογικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου κ. Παρασκευή Σαμιώτη και πολλά μέλη του ΚΑΠΗ. Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ν. Αγ. Βλασίου Σπυρίδωνα Λιόρδο.
Εμφάνιση Αρχείο_000 (1).jpeg
Ο Δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου αποτελεί χώρο έκφρασης, ζωντάνιας , ανάπτυξης της δημιουργικότητας, παροχής κοινωνικής φροντίδας και κάλυψης πολιτιστικών αναζητήσεων των πολιτών της 3ης γενιάς του Δήμου μας. Απόδειξη της σημασίας που δίνει η Δημοτική Αρχή στη στήριξη της δομής αυτής, το γεγονός ότι στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έχει ζητηθεί η πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού, φυσικοθεραπευτή και χοροδιδασκάλου για την κάλυψη των αναγκών του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου.
Ο Δήμος λοιπόν παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσει να παρέχει στα άτομα της τρίτης ηλικίας ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.