Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

86 εξετάσεις μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ (αναλυτικά)


logo newsletter

 

eopystogi.jpg86 εξετάσεις μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ (αναλυτικά)


Μόνο τη συμμετοχή τους θα πληρώνουν στο εξής οι ασφαλισμένοι σε μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν καλύπτονταν από τον ΕΟΠΥΥ.

 Διαβάστε περισσότερα

fod.sup.stogi.jpgΔιευκρινίσεις από τον ΕΟΦ για τα συμπληρώματα διατροφής


Σε διευκρινίσεις και προειδοποιήσεις, σχετικά με την κατανάλωση των συμπληρωμάτων διατροφής προέβη ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με ανακοίνωση που εξέδωσε, εφιστώντας την προσοχή του κοινού στους παραπλανητικούς ισχυρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

parig.front.stogi.jpgΗ παρηγορητική θεραπεία δεν είναι πολυτέλεια


Στην θεραπεία του πόνου και την παρηγορητική θεραπεία των ασθενών με καρκίνο εστίασε η 1η Συνεδρία, του συνεδρίου «Θεραπευτική Συμμαχία», που διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από τη Ιατρική Εταιρία Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

cheese.jpgΓιατί κάποιοι άνθρωποι σιχαίνονται το τυρί;


Στη θέα ενός καμαμπέρ ή ενός κατσικίσιου τυριού, κανείς δεν μένει ασυγκίνητος. Ή θα το λατρεύει ή θα το απεχθάνεται. Τι είναι όμως εκείνο που κάνει έναν άνθρωπο να απεχθάνεται το τυρί;

Διαβάστε περισσότερα

mastic.jpgΜαστίχα - vs χοληστερόλης: Σημειώσατε 1!


Eνθαρρυντικά αποτελέσματα για τη μείωση τόσο της ολικής, όσο και της LDL (κακής) χοληστερόλης, με τη χρήση μαστίχας, φέρνει ελληνική πιλοτική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο στην καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείο της Χίου «Σκυλίτσειο».

Διαβάστε περισσότερα

aimod.stogiat.jpgΕΚΠΑ: Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων μυελού των οστών


Το Ιατρείο Εργασιακής Υγιεινής, της Σχολής Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ), οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και Λήψη Δειγμάτων Μυελού των Οστών, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από 09:00 έως 13:30 στην αίθουσα Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας (ένας όροφος πάνω από το Ιατρείο Εργασιακής Υγιεινής και την Κοσμητεία της ΣΘΕ).

Διαβάστε περισσότερα

Πειθαρχικά αδικήματα από εργαζόμενους στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου


Για μια «μικρή μειοψηφία» εργαζομένων, η οποία επιχειρεί να παρεμποδίσει την εύρυθμη λειτουργία κλινικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, γίνεται λόγος σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΓΝΕ.

Διαβάστε περισσότερα

stogi.mask.pros.jpg4 μάσκες προσώπου με 1 μόνο υλικό


Είναι εύκολες, γρήγορες, οικονομικές και αποτελεσματικές! Για να φτιάξετε τις παρακάτω μάσκες προσώπου χρειάζεστε ένα μόνο υλικό. Και κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει ήδη στην κουζίνα σας!

Διαβάστε περισσότερα