Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ραδιοτηλεοπτικές γκάφες

mitsotakis-gkafes
Γκάφες μόνο γκάφες. Όταν κάποιος είναι εμμονικός και εμπαθής κάνει συνέχεια γκάφες… η περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Γιατί άραγε να μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής για τον «βασικό μέτοχο» για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, γιατί;
Αφού οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες και καταιγιστικές που το ΦΩΣ, πέφτει επάνω σε όλα.
Και σε όλα αυτά τα θέματα, η νέα Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αρνείται την ιστορία της, συνεχίζει να απαξιώνει τον Κώστα Καραμανλή και πέφτει συνεχώς στις παγίδες που στήνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα… ακόμη ενημερώνεται από τους Σημιτικούς συνεργάτες του, που είχαν κιόλας εμπλακεί με τη σπουδαία περίοδο «λεφτά υπάρχουν». (βλ. Μ. Κοττάκης http://wp.me/p7nJQ5-ly)
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τον λυσσαλέο πόλεμο που είχε υποστεί ο Κώστας Καραμανλής, θυμάται ή γνωρίζει κάτι ο κ. Μητσοτάκης; Μάλλον και εδώ τίποτα…
Δεν εξηγείται αλλιώς όλη αυτή η πρεμούρα του να γίνει εκπρόσωπος τύπου ή τροχονόμος των Καναλαρχών… των νταβατζήδων, όπως τους έλεγε ο Κώστας Καραμανλής.
Πρώτα βγάζει ανακοίνωση υπέρ του Αλαφούζου σα να μην είναι πρόεδρος της ΝΔ αλλά του ΣΚΑΙ.
Στη συνέχεια λέει πως θα καταργήσει τις τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δηλαδή οι Μαρινάκης-Σαββίδης-Βαρδινογιάννης-Αλαφούζος-Καλογρίτσας-Κοντομηνάς … και λοιποί θα χάσουν τα εκατομμύριά τους και τις επενδύσεις τους, στην κυβέρνηση της νέας Νέας Δημοκρατίας!! Μα ποιος τον έβαλε να κάνει τέτοια ανακοίνωση;
Στη συνέχεια όταν τον παίρνει τηλέφωνο ο Μεγάλος επιχειρηματίας και του τραβάει το αυτί, βγαίνει και λέει ο πρόεδρος της νέας ΝΔ: όλα καλά με τις άδειες… και θα τις επεκτείνει… όταν γίνει κυβέρνηση!
Βέβαια η κοινωνία αντιλαμβάνεται, το παιχνίδι που παίζεται και από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και από τη «νέα» Νέα Δημοκρατία και από τους «νταβατζήδες». Και αυτό αποτυπώνεται και στις σχετικές δημοσκοπήσεις. Παιχνίδι για λίγους, λοιπόν με τους γνωστούς πρόθυμους γκαφατζήδες.
Υ.Γ.
1. Η πολλή παρέα με τους συνεργάτες του Κώστα Σημίτη φέρνει σύγχυση και συρρίκνωση. Η εποχή των απίθανων τύπου του Χρηματιστηρίου έχει παρέλθει…
2. Εκείνο το κυβερνητικό πρόγραμμα της νέας ΝΔ που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, έχει χαθεί στο δρόμο με τις γκάφες.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com