Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΟ VERTIGO ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Οι 54 πεντάστεροι, ο Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός και ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμένος δείχνουν αποφασισμένοι να βάλουν την Ελληνική Κυβέρνηση σε πολιτικό vertigo με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου. Ένα τριήμερο με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε πεντάστερο ξενοδοχείο την ώρα που 127.000 συνάνθρωποι μας αμείβονται με 100 ευρώ μηνιαίως αποτελεί ύβρη στη δημοκρατία και την κοινωνία.
Ποια «η ανάγκη για τη συνολική παρουσία και εκπροσώπηση της χώρας» στα εγκαίνια ενός αεροδρομίου δεν είναι κατανοητό, αντιθέτως  τα πολιτικά μαγειρέματα με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εξασφάλιση της διαφυγής του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν πιο νόστιμα. Εκλογές ή ανασχηματισμό και πολιτική αποσταθεροποίηση φαντάζουν ως λύσεις σωτηρίας για μία Κυβέρνηση που άλλα έλεγε άλλα έκανε και άλλα πανηγύριζε φθάνοντας στο σημείο χωρίς γυρισμό, την οδυνηρή συνάντηση με τις συνέπειες της εκβιαστικής πολιτικής που δυστυχώς θα πληρώσει ο λαός που την επικροτούσε.
Με τα παραδείγματα των Κυπρίων και των Ιρλανδών και τη δυστυχία των Γάλλων, Γερμανών και Τούρκων είναι πράγματι απορίας άξιο πως η ελληνική Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου επιμένει να πολεμά με τη λάθος πλευρά, με τους ηττημένους. Ακόμα και οι πνευματικοί μέντορές τους πλέον στρέφονται στην άλλη πλευρά για να διασωθούν εγκαταλείποντας τα πνευματικά τους παιδιά που γαλούχησαν επικίνδυνα για να επιφέρουν την καταστροφή της χώρας.
Το παράλληλο Κράτος της Τουρκίας σε στρατό, δικαιοσύνη, δημοσιογραφία και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική μορφή ξηλώνεται και αποτάσσεται δημιουργώντας το εύλογο ερώτημα για το χρόνο ωρίμανσης της ελληνικής κοινωνίας και πολιτικής έκφρασής της για ανάλογες δράσεις. Ασφαλώς οι ισχυροί δανειστές μας που έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια στην ελληνική αποικία και έχουν εξασφαλίσει την 99ετή εκμετάλλευσή μας αναλαμβάνουν πλέον οι ίδιοι προσωπικά το ξεκλήρισμα της ελληνικής μαφιόζικης νομενκλατούρας. Μία εγωκεντρική κάστα φιλήδονων ατόμων που προβαλλόταν από τα «γκιουλενικά» μέσα ενημέρωσης κατ΄ αποκλειστικότητα και κατ’ επανάληψη πράττοντας ένα από τα πιο απεχθή και αηδιαστικά κοινωνικά εγκλήματα, την αποσύνθεση των ελληνικών αξιών.
Ο κ. Τσίπρας έχει πλέον δύο μόνο δρόμους. Είτε να εγκαταλείψει την εξουσία πριν είναι αργά και για αυτόν είτε να μεταλλαχθεί πανηγυρίζοντας και αυτός με τον ελληνικό λαό τη νίκη των ισχυρών. Αυτό προϋποθέτει τη στροφή στην παραγωγή, τον ανταγωνισμό, την απεξάρτηση από το παρακράτος των λαθρεμπόρων και την κοινωνική αναγέννηση των αξιών. Έργο δύσκολο και χρονοβόρο που δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να αντέξει το πολιτικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα δοκιμάσει την αντοχή του. Ο κάθε δρόμος θα έχει τη δική του ιστορία, με ή χωρίς αίμα.
Σε κάθε περίπτωση ανόητοι ανασχηματισμοί φορώντας τα ίδια πολιτικά ρούχα αλλιώς και συνεργασίες με πολιτικές καρικατούρες του παρελθόντος που επιτέλεσαν έργο επιζήμιο για την πατρίδα θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα μίας χαμένης γενιάς που λεηλάτησε τη χώρα και βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο των Μοϊκανών του. Η έντολή του παρακράτους για άλλη Κυβέρνηση την 1η του Αυγούστου θα είναι το βήμα στο κενό και οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος δεν φημίζονται για αλεξιπτωτιστές, της τόλμης και της αρετής.
Καλές Παριανές διακοπές, ας ευχηθούμε. Ο λαός πληρώνει πιστοποιώντας το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα αυτής της χώρας από την ίδρυσή της. Την ταύτιση του Κράτους με το κόμμα που απαιτεί το γλέντι της εξουσίας με εναλλαγές κατά συρροή από τα επίλεκτα μέλη και φίλους του ελληνικού παρακράτους εις βάρος της ελληνικής οικογένειας. Την εξυπηρέτηση των Ευρωπαϊκών Λεσχών με τους Έλληνες προέδρους και αρχηγούς που δρουν εις βάρος της Ελλάδας και μας χάρισαν με τις οδηγίες τους 99ετή ξεπούλημα και υποταγή για να διασφαλίσουν τις θέσεις τους και μόνο.
Συγχαρητήρια για την εκτέλεση της αποστολής σας. Ες αύριον τα σπουδαιότερα

Thedayaftergr