Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η ΠΡΙΒΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

Face control στον 42ο εορτασμό της σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας με 1.400 καλεσμένους, αντιπροσωπευτικό δείγμα μίας κοινωνίας που δεν σταμάτησε ποτέ να βασανίζεται από το πρωτοπαλίκαρο της Χούντας  που συνέχισε να ορίζει κάθε κρατική εξουσία σε συνεργασία με τους ξένους δήμιους μας και την υπέταξε δημοκρατικά από τα τανκς στους δανειστές μας.
Offshorάκηδες πρόεδροι, εκατομμυριούχοι πολιτικοί, σκαφάτοι πατριώτες, λαθρέμποροι επιχειρηματίες και όλα τα κατακάθια της επανάστασης της μίζας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αύριο στο Μέγαρο για να διατυμπανίσουν την ενότητά τους στην υπεράσπιση των ελβετικών καταθέσεών τους. Το πανηγύρι της αρπαχτής της Μεταπολίτευσης που ελάμβανε χώρα για πολλά χρόνια και διακόπηκε με το πρόσχημα της εξοικονόμησης πόρων και πραγματικά της αποφυγής της λαϊκής κατακραυγής, επαναρχίζει αύριο με νέα επεισόδια, χωρίς συζύγους και φορέματα αρχικά, ως μία μυσταγωγία για τη διατήρηση της Χούντας του παρακρατικού διδύμου. 

Δεν τίθεται θέμα πως γιορτή θα είναι αύριο μόνο στην περίπτωση που βρεθεί ο κοινός τόπος αποκλεισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη διακυβέρνηση τη χώρας όπως επιδιώκει ο Τσίπρας και οι μέντορές του. Η εμμονή του Κυριακού Μητσοτάκη να αποφεύγει τη συνδιαλλαγή με την Ευρωπαία «Έντγκαρ Χούβερ» και τον Έλληνα Γκιουλέν δεν αφήνει περιθώρια από την υπέρ πάντων μάχη εξουδετέρωσής του. Η εκλογή ενός Προέδρου από το λαό με διευρυμένες εξουσίες δίνει ένα καλό άλλοθι κατάλυσης της δημοκρατίας που έρχεται και εξασφαλίζει μία οικουμενική προστασία όλων των «λαμογιών» της Μεταπολίτευσης. Ακόμα πιο ιδανικό θα είναι το αυριανό βράδυ αν επέλθει μία μαφιόζικη πολιτική συμφωνία για μία Κυβέρνηση τεχνοκρατών με τους εκλεγμένους από το λαό πολιτικούς «μπανιστιρτζήδες» που θα επικυρώνουν τη μαϊμού δημοκρατία του 21ου αιώνα μας.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι παιδικές ασθένειες μίας δημοκρατίας που δεν υπήρξε ποτέ σε ένα λαό που υποθηκεύτηκε για 99 χρόνια με τη θέλησή του, εξόρισε τα νιάτα του και καταδίκασε σε αργό και ανέντιμο θάνατο τα γηρατειά του με περηφάνεια. Ένα λαό που έμαθε να κλέβει τον εαυτό του, το Κράτος του, να βιάζει το συνάνθρωπό του και να ηδονίζεται με την καταστροφή του. Ένα λαό που έμαθε να μην πολεμά αλλά να πουλά την ψυχή του, τη ζωή των παιδιών και εγγονιών του. Όλα θα ήταν καλά αν η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν κυριαρχούσε σε καθημερινή βάση, δεν απλωνόταν σαν πανούκλα σε κάθε άκρη της Ελλάδας, της πιο πλούσιας χώρας του κόσμου.

Ας ευχηθούμε στη σαραντάρα δημοκρατία μας, να σταματήσει τώρα που ωρίμασε την εκπόρνευσή της και να αναδείξει τις πραγματικές αξίες της, υλικές και άυλες,  να διώξει τις ντυμένες θεατρίνες της, να φέρει την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη νίκη. Μία νέα γενιά, μία νέα κάστα ανεξαρτήτου ηλικίας, με ανιδιοτέλεια που θα πιστέψει στη χώρα, που θα αποκαταστήσει το διεθνή εξευτελισμό της πατρίδας μας, χωρίς να ορκίζεται εις το όνομα της μίας και αδιαιρέτου μαφιόζικης εξουσίας του παρακράτους. 

Χρόνια πολλά και καλά στην Ελλάδα. Και του χρόνου η εορτή στα σπίτια μας…
 

Thedayaftergr