Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Βράβευση Αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Λουτρακίου από το Νικολοπούλειο Ίδρυμα



Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης Αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Λουτρακίου από το "Νικολοπούλειο Ίδρυμα", την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του "Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου".

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 50 συνολικά αριστούχοι μαθητές του σχολικού έτους 2013 - 2014 και αποδόθηκε οικονομική ενίσχυση σε έξι Ιδρύματα, σύμφωνα με την επιθυμία του αείμνηστου Αντώνη Νικολόπουλου. Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, Πρόεδρος του Νικολοπούλειου Ιδρύματος και Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, η κ. Ουρανία Νικολοπούλου - Λαζαρίδη, σύζυγος του αειμνήστου και ταμίας του Ιδρύματος, ο κ. Ιωάννης Λαζαρίδης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, εκπρόσωποι του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Διονυσίου, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επίσημοι προσκεκλημένοι, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων
Ο κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στον αείμνηστο Αντώνη Νικολόπουλο, την ανιδιοτελή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και τους σκοπούς του Ιδρύματος. Απευθυνόμενος στους μαθητές και τωρινούς φοιτητές, τους είπε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με θέληση και πάθος για να κατακτήσουν τους στόχους τους, γιατί εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές που θα αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ