Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

"Έφυγε" από τηγ ζωή στα 58 ο Γιώργος Παπαγεωργίου στέλεχος της Ν.Δ - ήταν υποψήφιος στην Κορινθία για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ .



 «Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών ο πρώην υποψήφιος προεδρος της ΝΟΔΕ ο Γιώργος Παπαγεωργίου


Σε ηλικία 58 ετών "έφυγε" από τη ζωη τις πρώτες πρωινές ώρες  του Σαββάτου ο Γιώργος Παπαγεωργίου,.στέλεχος της Ν.Δ που στις πρόσφατες εκλογές για τα όργανα του κόμματος ήταν υποψήφιος στην Κορινθία για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπαγεωργίου ενώ είχε τελειώσει το διάβασμα στον υπολογιστή του στις 2 τη νύχτα, αιφνιδιαστικά  έπεσε κάτω μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο ανήλικων κοριτσιών του...νεκρός.
Η σορός του έχει μεταφερεθεί για νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου του  ενώ η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στους Αγίους Θεοδώρους.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου  γεννήθηκε το 1958. Σπούδασε στο University of Northumbria στο Newcastle και στο University of Findlay (Οχάιο, ΗΠΑ).
 Υπήρξε Διευθυντής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Mediterranean College στην Αθήνα και δίδαξε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο  του Northumbria στην Αγγλία, όπως και στο Mediterranean College  στην Ελλάδα.
Εργαζόταν  ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία  με αντικείμενο τις εμπορικές συμβάσεις.
Κατοικούσε μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Ήταν  έγγαμος με την Κυριακή (Κλαίρη) Μπέη - Παπαγεωργίου Συμβολαιογράφο Αγίων Θεοδώρων και είναι πατέρας δυο (2) κοριτσιών


Για την απώλεια του Γ. Παπαγεωργίου από τη ΝΟ. Δ. Ε. Νομού Κορινθίας εξεδώθηκε η κάτωθι συλλυπητήρια επιστολή:

 
  



ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 25-06-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων
 


Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com 



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                                       
Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά το μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου. Ήταν ένας μάχιμος πολίτης και ένα δυναμικό στέλεχος της παράταξης μας. Πιστός στις ιδέες του, τις απόψεις και τις σκέψεις του τις οποίες εξέφραζε ελεύθερα και χωρίς δισταγμούς. Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει θλίψη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τις κόρες του φίλου Γιώργου Παπαγεωργίου. Αντιπροσωπεία της Τοπικής Επιτροπής θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Αντίο φίλε Γιώργο. Καλό σου ταξίδι.

                                                         Ο Πρόεδρος

                                                            Γιάννης Χ. Τσάκωνας