Τρίτη 10 Μαΐου 2016

11 νέοι διοικητές νοσοκομείων ....

logo newsletter






11 νέοι διοικητές νοσοκομείων

yp_ygeias_stogiatro_ngh.jpg
Τους νέους διοικητές για έντεκα νοσοκομεία στη χώρα επέλεξε και ανακοίνωσε την Πέμπτη  η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας    μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, προχωρώντας της διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία.
Διαβάστε περισσότερα
 

Κονδυλώματα: πότε χρήζουν επείγουσας ιατρικής επέμβασης;

51cdcf2c03b14be6bd5ab47af9fe37f6.jpg
Υπαρκτός, αν και σπάνιος, είναι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου μετά από μόλυνση από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.
Διαβάστε περισσότερα


Χάσετε τα κιλά του Πάσχα με 10 μικρές αλλαγές στη διατροφή

pasxa.jpg
Στο γιορτινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα, μπορεί κανείς να πάρει πάνω από 3000 θερμίδες σε ένα μόνο γεύμα, όταν την ημέρα δεν πρέπει να ξεπερνάμε τις 2000 θερμίδες οι γυναίκες και τις 2500 θερμίδες οι άντρες.
Διαβάστε περισσότερα


«Ανοιχτή Αγκαλιά» : Οι ιατρικές πράξεις σε Τήλο και Νίσυρο ξεπέρασαν τις 1400

Omilos-OTE-Ygeia-Paidion-8.jpg
Μια μεγάλη αγκαλιά έγιναν οι κάτοικοι της Τήλου και Νισύρου για να υποδεχθούν την εθελοντική Ομάδα των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά»,
Διαβάστε περισσότερα


Δωρεάν εξετάσεις γιά τον καρκίνου του δέρματος από 9 έως 13 Μαΐου

karkinos_dermatos_stogiatro.jpg
Εκστρατεία ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικού ελέγχου κατά του καρκίνου του δέρματος με τίτλο «Από την ομορφιά μιας ελιάς... στον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος» πραγματοποιείται από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ).
Διαβάστε περισσότερα