Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Μια ανώδυνη μέθοδος για να αφαιρεθούν οι πέτρες στη χολή...

 logo newsletter

 

Υπ. Υγείας Διευκρινήσεις για τον προσωρινό πίνακα των επιτυχόντων γιατρών


strsdfsdfff.jpgΣχετικά με το θέμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί από συγκεκριμένους «κύκλους» σχετικά με τον προσωρινό πίνακα των επιτυχόντων γιατρών για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, διευκρινίζουμε τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα


Παρελήφθη το 1ο απο τα 90 ασθενοφόρα απο το Ε.Κ.Α.Β

neo_asthenoforo_ekav.jpg
Παρελήφθη, στη Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας με τη παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Καρακατσιανόπουλου Κων/νου και του Αντιπροέδρου κου Μυλωνά Μιλτιάδη,
Διαβάστε περισσότερα


Μια ανώδυνη μέθοδος για να αφαιρεθούν οι πέτρες στη χολή


laparoskopiki_choli.jpgΜία από τις πιο δαπανηρές νόσους του πεπτικού συστήματος είναι η χολολιθίαση (οι πέτρες στη χολή), μια πάθηση, που πλήττει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο, ηλικίας από 20 έως 75 ετών. Οι επείγουσες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να οδηγήσει και οι εισαγωγές στο νοσοκομείο για την αντιμετώπισή τους έχουν ως συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του κόστους σε όλα τα συστήματα υγείας.
Διαβάστε περισσότερα


Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Παχέος Εντέρου - Δράσεις της Merck


kar_pax_ent.jpgΟ Μάρτιος σηματοδοτεί το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η Merck, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στους ασθενείς και στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, οργάνωσε και υλοποίησε δράσεις, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζομένους της στις χώρες που δραστηριοποιείται.
Διαβάστε περισσότερα


Ενημέρωση κοινού για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή


maomorfia_frontida_ygeia.jpgΤη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛΕΙΥΑ) θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο το κοινό που θα βρεθεί στο επιστημονικό & εκθεσιακό event διατροφής, υγείας και ομορφιάς DYO Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.
Διαβάστε περισσότερα


Μουσική εκδήλωση για την Αιμοροφιλία στις 17/4/2016

aimorofilia_stogiatro.jpg
Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αιμορροφιλία  με τίτλο «Red 4 a cause» διοργανώνει, ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Bayer Ελλάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας   στις 17 Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα


10 τροφές ιδανικές για το μαύρισμα.


mavrismeno_zevgari__stogiatrogr.jpgΟι τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα δεν είναι άλλες από αυτές που ενισχύουν την καλή υγεία του δέρματος και έχουν έντονο πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα – δείγμα ότι είναι πλούσιες σε χρωστικές ουσίες.
Διαβάστε περισσότερα