Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης: Σταθμός στην πορεία της ΝΔ, το 10ο συνέδριο του κόμματος Δήλωσή του προέδρου της Ν.Δ. μετά τη συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου, στις εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των Προέδρων - Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) του Κόμματος.

​Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας, για τη Νέα Δημοκρατία.

Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας.

Και το  10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».