Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κουμουτσάκος: Θλιβερή κυβίστηση από τον Πάνο Καμμένο

Κουμουτσάκος: Θλιβερή κυβίστηση από τον Πάνο ΚαμμένοΩς «κυβίστηση γιγαντιαίων διαστάσεων», αλλά «θλιβερή», χαρακτήρισε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ) την τοποθέτηση του κ. Πάνου Καμμένου αναφορικά με το ζήτημα Μουζάλα, που ο ίδιος ήγειρε, ζητώντας την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουζάλας είχε υποπέσει σε γλωσσικό ολίσθημα αναφέροντας τα Σκόπια «Μακεδονία». Τότε ο κ. Καμμένος σήκωσε θύελλα αναφέροντας ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον υπουργό και ζητώντας την παραίτησή του. Στη συνέχεια, βέβαια, είπε ότι η εμπιστοσύνη αφορούσε τις δηλώσεις Μουζάλα και όχι το πρόσωπο Μουζάλα, αν και επέμεινε για την ανάγκη παραίτησης. Σήμερα αναγνώρισε ότι ο υπουργός Εσωτερικών υπέπεσε σε γλωσσικό ολίσθημα και κάλεσε την αντιπολίτευση αν επιθυμεί, να καταθέσει πρόταση μομφής.

Από την πλευρά του ο κ. Κουμουτσάκος, που είχε ζητήσει το λόγο επι προσωπικού σχολίασε: «Μετά τη γιγαντιαίων διαστάσεων και θλιβερή κυβίστησή στο πανελλήνιο  από τον κ. Καμμένο απαξιώ να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο»