Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 8/2/16

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για νέες Πρωθυπουργίες, ούτε για εγωισμούς, ούτε για σενάρια εκλογών. Στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας χρειάζεται κάποια στιγμή να κυριαρχήσει η λογική και να βρεθεί η χώρα πάνω από τα κόμματα. Μοναδική λύση αυτή τη στιγμή πέρα από την οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες δεν υπάρχει. Ας το κατανοήσουν επιτέλους όλοι εκείνοι που ονειρεύονται τις καρέκλες του Μαξίμου. 

Από το Γραφείο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 8/2/16

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Εάν είχε εφαρμοστεί από το 2009 ένα πρόγραμμα εσωτερικής λιτότητας όπως ακριβώς αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, θα είχαμε βγει γρήγορα από τα μνημόνια. Κανείς όμως δεν έκοψε τις παθογένειες και τις αδικίες, κανείς δεν θέλησε να απαλλαγεί από το πελατειακό κράτος και τους κομματικούς στρατούς. Αν η κυβέρνηση δεν βάλει τάξη σε όλα τα προαναφερθέντα, οι δανειστές θα σκληραίνουν την στάση τους και θα ζητούν περισσότερα. Δεν βρισκόμαστε στο 1981, είμαστε στο 2016 και οφείλουμε να διορθώσουμε τα τραγικά λάθη του παρελθόντος που μας έφτασαν εδώ.

Από το Γραφείο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 7/2/16

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Θα λειτουργούσε προς όφελος των πολιτών και δεν θα επικρατούσε αυτό το χάος στις εθνικές οδούς αν η κυβέρνηση συζητούσε άμεσα για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών οι οποίοι με τη σειρά τους οφείλουν να σκεφτούν ότι με τα μπλόκα δεν τιμωρούν την κυβέρνηση αλλά όλους τους υπόλοιπους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας προεκλογικά εξηγούσε πως υπάρχει παράλληλο πρόγραμμα, άρα με αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχε φτάσει στους στόχους που υπέγραψε το καλοκαίρι, εφαρμόζοντας όμως κόψιμο στις παθογένειες και όχι στερώντας ουσιαστικά την εργασία στους αγρότες και στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Από το Γραφείο Τύπου

Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος