Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Βήμα ανόδου Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με ανατροπή και 10 παίκτες πέρασε από τους Αγίους Θεοδώρους

Στην σημερινή αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου σημείωσε μεγάλη νικη  με 1 - 2 , και μάλιστα με ανατροπή, στο ντέρμπι μέσα στους Αγίους Θεοδώρους επί της τοπικής ομάδας κα την έθεσε νοκάουτ από την διεκδηκηση της ανόδου. Τα τέρματα της "χρυσής" νίκης του Ηρακλή πέτυχαν ο Καφαντάρης και ο Μανώλης. 
Οι "Αγίοι" πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30΄ ύστερα από αυστηρό πέναλτι που σφυρίζει ο διαιτητής Νεοφυτιάδης σε έξοδο του Φραντζή που βρίσκει την μπάλα και κοντράρει με τα πόδια του Κλαδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος με τον Φραντζή να αποκρούει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 67' ασίστ από Σιώζο σε Καφαντάρη που πλασάρει από θέση δεξιά και να κάνει το 1 – 1!  Εδώ πρέπεινα σημειώσουμε και τα δυο δοκάρια που ειχε ο ίδιος στο 28΄ και στο 42΄.
Στο 89΄πέναλτι σφυρίζει ο ρέφερι Νεοφυτιάδης κατά του Ηρακλή σε “μπασκετική” επαφή του Ρούτση με αντίπαλο επιθετικό. Δύο κίτρινες κάρτες και αποβολή για τον σέντερ μπακ του Ηρακλή (μια για το πέναλτι και μια για διαμαρτυρία). Ο Κλαδάκης εκτελεί το πέναλτι και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
Στιο 93΄ ο Μανώλης δέχεται όμορφη πάσα από θέση έξω αριστερά και με σπριντ κερδίζει όλους τους αμυντικούς των Αγίων, σουτάρει από δύσκολη θέση με το αριστερό και η μπάλα καταλήγει στο “Γ”. σημειώνοντας το τελκό 1 – 2 μέσα σε τρομερά πανηγύρια από τους 80 φιλάθλους του Ηρακλή που έχουν ακολουθήσει την ομάδα.στους Αγίους Θεοδώρους
Οι πιθανότητες για άνοδο του Ηρακλή στη Α΄κατηγορία είναι μεγάλες , μέσω της 2η θέση ανόδου. Τη θέση αυτή διεκδικεί και ο Πανσολυγειακός που νίκησε με 2 - 0 στο Σοφικό  την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, η οποία κινδυνεύει. Την ίδια ώρα , η Προοδευτική Περιγιαλίου έχασε στην έδρα της με 
2 - 3 τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΣ Κλένια ( διεκδικητή της 2ης θέσης ανόδου) και στον μακρά πρωτοπόρο Ισθμιακό. 
Στους άλλους αγώνες της Κυριακής ο Άγιος Γεώργιος αντιμετοπίζει τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, ο Σαρωνικός , την Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τα Ταρσινά ΄97 , τον ΠΑΟ Κουταλά.
 


21η αγωνιστική
27.2.16 15:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 2 - 3
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 - 2
 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2 - 0
28.2.15 15:00
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ