Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τυπική διαδικασία Κόντρα στον Αστέρα με Μπουχαλάκη και επτά παίκτες της ομάδας νέων στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός - Ενισχηση Aστέρα με Σίλβα καιΤριανταφυλόπουλο


Με Μπουχαλάκη και επτά παίκτες της ομάδας νέων στην Τρίπολη ο ΟΣΦΠ
Με τον Μπουχαλάκη και επτά παίκτες της ομάδας νέων, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα, Τετέρτη (19:30), στην Τρίπολη.



Ο Μπουχαλάκης συμπεριελήφθηκε στην αποστολή μετά από πάρα πολύ καιρό, ενώ στη διάθεση του Σίλβα θα βρίσκονται ακόμη οι νεαροί Τσιμίκας, Σιάλακας, Λάτσι, Μανθάτης, Ρέτσος, Πλέγας και Νικολάου. Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζαν οι Καμπιάσο, Ερνάνι και Ντομίνγκεζ, με τον τελευταίο να κινείται και πάλι συντηρητικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Λάτσι, Μανθάτης, Νικολάου, Πλέγας, Πουλίδο, Ρέτσος, Σάλιακας, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με σκορ 5-0.
 κόντρα στην ομάδα της Πελοποννήσου και μόνο με… θαύμα θα χάσουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάντως, στον Αστέρα θέλουν να διεκδικήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες για τη μεγάλη ανατροπή.
Με νέα πρόσωπα οι γηπεδούχοι
Στην αποστολή των Αρκάδων βρίσκεται ο Ιωαννίδης, όπως και οι Σίλβα και Τριανταφυλλόπουλος.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης, Δημούτσος, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Νίκο, Μάσα, Ιγκόρ Σίλβα, Μούκαμ, Ιωαννίδης, Γιάννου.