Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καραμανλής ουδέποτε είδε τον Τζιτζικώστα (και ούτε πρόκειται) – Τα ψέματα και η αλήθεια

karamanlis-meimarakis-agkalia
Το Τζιτζικωστέϊκο παίζει τα τελευταία του χαρτιά.

Μετά τη σπέκουλα περί παραίτησης Μεϊμαράκη, μετά τις μαϊμού δημοσκοπήσεις των «call centers» ιδιοκτησίας φίλων του εξωκοινοβουλευτικού Περιφερειάρχη, παίζουν το χαρτί Καραμανλή. Τα μισθοφορικά μέσα, διακινούν εκ νέου το σενάριο της προσέγγισης Τζιτζικώστα – Καραμανλή, μέσω τρίτων… και ιδιαιτέρως μέσω του εξαδέλφου Κώστα Καραμανλή junior. Μάλιστα τολμούν να αναφέρουν πως θα γίνει και μυστική συνάντηση Καραμανλή - Τζιτζικώστα... Μιλάμε για παράκρουση... Η Αλήθεια:


Πρώτον: Ο Τζιτζικώστας ουδέποτε κατάφερε να συναντήσει τον Καραμανλή. Του το ζήτησε αλλά ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός το αρνήθηκε καθώς ήταν από την πρώτη στιγμή αντίθετος με οποιαδήποτε κουβέντα για την υποψηφιότητά του φαντασμένου Απόστολου… Δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Κώστας Καραμανλής να δώσει συναίνεση σε κάποιον που είναι εξωκοινοβουλευτικός και επιπλέον που έχει λειτουργήσει αντίθετα από τις αρχές και αξίες της ΝΔ του Εθνάρχη. Μεγάλο ψέμα λοιπόν πως ο Τζιτζικώστας κάπου, κάπως, κάποτε συνάντησε τον Κώστα Καραμανλή.

Δεύτερον: Ο Τζιτζικώστας προσπάθησε στις αρχές της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του να παίξει το χαρτί του εξάδελφου Κώστα Καραμανλή junior και μάλιστα διέρρεε πως θα εξασφάλιζε και την υπογραφή του, έτσι ώστε επηράσει το γενικότερο Καραμανλικό στρατόπεδο. Αλλά ούτε αυτό του βγήκε. Ο νεαρός πολιτικός παρότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Τζιτζικώστα, ουδέποτε συμμερίστηκε τον αριβισμό του και συντάχθηκε πλήρως με το Καραμανλικό μπλοκ και για αυτό το λόγο από την πρώτη στιγμή εξέδωσε ανακοίνωση πως δεν στηρίζει «κάποιον» υποψήφιο και πως όσοι χρησιμοποιούν το όνομά του σφάλλουν.

Συμπέρασμα:

Οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος του Κώστα Καραμανλή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα αποτελεί σπέκουλα και προβοκάτσια, του επιτελείου του εξαφανισμένου από την Περιφέρεια Περιφερειάρχη.

Όλο το Καραμανλικό μπλοκ σύσσωμο, η καρδιά της ΝΔ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και είναι η στήριξη στη μία και μοναδική γνήσια Νεοδημοκρατική επιλογή. Τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Στον ίδιο ρυθμό κινείται και η βάση της ΝΔ, που δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί το λάθος του 2009. Η ΝΔ δεν θα ξαναδιοικηθεί από τους «άρτι αφιχθέντες»!
Ο Πυρσός θα ξανανάψει, όσα χρήματα και αν ξοδεύουν τα συμφέροντα χειραγώγησης-διάλυσης της ΝΔ και της χώρας.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com