Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη! Το επόμενο βήμα του Αντ.Σαμαρά - Τι σχεδιάζει ο πρώην πρωθυπουργός

Μεγάλα σχέδια έχει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ελπίζει βάσιμα στο επόμενο βήμα της πολιτικής του καριέρας καθώς κάθε άλλο παρά σκοπεύει να αποσυρθεί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του logiastarata.gr ο Αντώνης Σαμαράς προσδοκά την επιστροφή του στις Βρυξέλλες και μάλιστα σε πολύ υψηλό πόστο.
Ο κ.Σαμαράς που διετέλεσε ευρωβουλευτής την περίοδο 2004-2007 αυτή τη φορά επιδιώκει να πάρει τη θέση του Ντ. Τουσκ στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Τουσκ έτοιμο να παραιτηθεί σχετικά σύντομα από το πόστο του και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας "καλοβλέπει" αυτή την εξέλιξη.
Ο έμπειρος πολιτικός διατηρεί στενές σχέσεις με αρκετούς αξιωματούχους των Βρυξελλών, εξ ου και η ειδική πρόσκληση που έλαβε προ ημερών σε εκδήλωση του Λαϊκού κόμματος στη Μαδρίτη.
Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη ούτε η συνάντησή του με με τον αντιπρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής κ. Β.Ντομπροβόσκις
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κλίμα για τον κ.Σαμαρά είναι πολύ καλό και τυχόν υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συγκεντρώσει αρκετούς υποστηρικτές, ενώ θα αποτελεί μια σαφώς θετική εξέλιξη για τη χώρα μας.
Την ίδια ώρα, στα εσωκομματικά ο στενός πυρήνας υποστηρικτών του Αντώνη Σαμαρά στρέφεται μαζικά προς την υποψηφιότητα του Α.Γεωργιάδη επειδή είναι ο θερμότερος υποστηρικτής της κυβερνητικής θητείας Σαμαρά και επειδή εκφράζει καθαρά δεξιό μοντέλο.
Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος, πάντως, δημόσια τηρεί χαμηλούς τόνους και κάνει διαρροές μέσω συνεργατών του ότι δεν παίρνει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου