Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ξυλόκαστρο , Κιάτο, Κόρινθο

image
Την Κορινθία επισκέφτηκε  χθες ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το Ξυλόκαστρο, συνέχισε στο Κιάτο και  κατέληξε  στην Κόρινθο, όπου μίλησε  σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία και του βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα.
Ενωτικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κόρινθο που έκανε αποκλειστικά στο Νίκο Νικολόπουλο  

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφτούν την Κόρινθο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει στην περιοχή μας ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Τα στρατόπεδα, πάντως, διατάσσονται στο νομό και ήδη έχουμε εικόνα για το ποιος θα στηρίξει ποιον. Με τον Βαγγέλη Μειμαράκη συντάσονται και επισήμως τρία από τα νεότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Τα μέλη της πολιτικής επιτροπής Κατερίνα Οικονόμου, που είναι και ένα από τα ανερχόμενα στελέχη, και Γιώργος Πέτραινας, αλλά και ο πρώην γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Μπαλάφας. Την υποψηφιότητα του Βαγ γέλη Μειμαράκη θα στηρίξει και ο Κώστας Κόλλιας, ενώ το ίδιο ακούγεται ότι θα κάνει και ο Γιώργος Πετρίτσης.
Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα συντάσσονται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Δημητρόπουλος, αλλά και ο πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Καρπούζης, ο οποίος συνδέεται στενά με ανθρώπους στο περιβάλλον του περιφερειάρχη Μακεδονίας. Ο Χρίστος Δήμας δεν έχει ανοίξει ακό μη τα χαρτιά του, κάτι που θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως μας είπε ο ίδιος «το διακύβευμα για τη ΝΔ δεν είναι ποιος θα είναι αρχηγός (δε δομένου ότι κάθε υποψηφιότητα έχει θετικά και αρνητικά σημεία), αλλά να μην βγει η παράταξη διχασμένη την επομένη των εκλογών…». Εικόνα για τις προτιμήσεις του δεν έχει δώσει και ο Νίκος Ταγαράς.