Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Εμφύλιος στους Μπάρμπι – Πατέρας "πυροβολεί" το γιο και στηρίζει Μεϊμαράκη


barbi-junior-kounia-bellaΔύο ημέρες τώρα στα κανάλια, ο πατριάρχης της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, πυροβολεί αυτούς που άσκησαν οξεία κριτική στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Δηλαδή κατά του γιού του, πρωτίστως, ο οποίος (Μιλτιάδης), έπιασε στασίδι το βράδυ των εκλογών στα πάνελς και τα «έχωνε» για την στρατηγική της ΝΔ από τον Ιούλιο και μετά… Ξεχνώντας βέβαια, ο Μπάρμπι junior, πως αυτός είχε οριστεί υπεύθυνος πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης που γνωρίζει πολύ καλύτερα την πολιτική από τον γιό του, εκτιμά πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατάφερε έναν άθλο να συσπειρώσει πάλι τη ΝΔ, την διαλυμένη μετά την εποχή Σαμαρά, αφήνοντας αιχμές και για το ακροδεξιό της πρόσημο, που υπηρέτησε με ευλάβεια ο γιος του. Επίσης υποστηρίζει πως η χώρα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ισχυρή αντιπολίτευση, και πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με όσα κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να πετύχει σε αυτό.
Ως γνωστό ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του Μιλτιάδη, καθώς θεωρεί πως ανάλωσε τον κρίσιμο «πολιτικό» του χρόνο σε lifestyle, ξενύχτια και πάρτυ στα κότερα της Μυκόνου…

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com