Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο ΑΟ Ζευγολατιού στη μάχη για την άνοδο στην Γ. Εθνική

Κάλεσμα και ευχαριστίες από τον ΑΟ Ζευγολατιού
 Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ο Μάιος θα είναι ο πιο σημαντικός μήνας για τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. αφού θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο πρώτος κάθε ομίλου θα προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία.Το μίνι πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00. 
Το τοπικό ενδιαφέρον στρέφεται στον 11ο όμιλο, στο 12ο  και στον 13ο όμιλο  όπου  συμμετέχουν  οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. Πελοποννήσου Α.Ο. Ζευγολατιού ( Κορινθία), Κεραυνός Αγίου  Βασιλείου (Αχαΐα), Αστέρας Αμαλιάδας ( Ηλεία), Πανθυρεατικός ( Αρκαδία), ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ( Αργολίδα), Α.Ο Κυπαρισσία (Μεσσηνία) και Σπάρτη (Λακωνία)
Στο 11ο όμιλο την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία  θα διεκδικήσει και ο πρωταθλητής Κορινθίας 
 Α. Ο. Ζευγολατιού  όπου θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες Ιάλυσο Ρόδου (Δωδεκάννησου), Θύελλα Ραφήνας ( Ανατολικής Αττικής) και Ακράτητο Άνω Λιοσίων (Δυτικής Αττικής . 
Σήμερα στις 5 το απόγευμα ο ΑΟ Ζευγολατιού αντιμετωπίζει τον  Ιάλυσο Ρόδου, ενώ με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΖ  καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας "να δώσει το παρών στον αγώνα μπαράζ που δίνει η ομάδα μας, την Κυριακή 10 Μαϊου και ώρα 17:00, με τον Ιάλυσο, στο γήπεδο του Ζευγολατιού και να την βοηθήσει στη μάχη για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Επίσης, η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, ευχαριστεί την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βέλου-Βόχας, Μαρία Καλλίρη, για τη σημαντική της βοήθεια και της ζητούμε και συγγνώμη για το γεγονός ότι εκ παραδρομής δεν καλέστηκε στην φιέστα απονομής του πρωταθλήματος».


 Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

11ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
Α.Ο.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΙΑΛΥΣΟΣ

12ος ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

13ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ