Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο μετά από ισχυρό κρότο στον κήπο - Αποκλεισμένοι Ομπάμα και δημοσιογράφοι ( Video)

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο! Ισχυρός θόρυβος προκαλεί αποκλεισμό - Στήλη καπνού υψώθηκε στην περιοχή - Αποκλεισμένοι Ομπάμα και δημοσιογράφοι
Ουάσινγκτον
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στον Λευκό Οίκο, καθώς ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος στο νότιο κήπο, λίγο προτού ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του αναχωρήσουν με ελικόπτερο.

Πηγή ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ότι εξαιτίας του θορύβου οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας οδήγησαν όλους τους δημοσιογράφους στην αίθουσα όπου γίνονται οι τακτικές ενημερώσεις και κλείδωσαν τις πόρτες, ενώ στη συνέχεια σφραγίστηκε όλος ο Λευκός Οίκος.
Ο ανταποκριτής του Mega Μιχάλης Ιγνατίου σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι φαίνεται πως ο συναγερμός προκλήθηκε από καντίνα έξω από το Λευκό Οίκο.
Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως ίσως ο θόρυβος προκλήθηκε από ένα φορτηγό που βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα ακόμη.

Αυτό που προκύπτει από τις αρμόδιες αρχές είναι ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντική απειλή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του mega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, έχει επέλθει... λήξη συναγερμού, με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, να αναχωρεί για τη βάση Αντριους και από εκεί για τη Σέλμα. Στις 2.30 τοπική ώρα η ομιλία του. @megagonota


Reuters - Newsroom ΔΟΛ