Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Δεν «ξεκόλλησαν» από το 0-0 ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

 
Δεν «ξεκόλλησαν» από το 0-0 ΠΑΟΚ και Αστέρας ΤρίποληςΣτο ντέρμπι της ημέρας, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο απόλυτο μηδέν στην Τούμπα, Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάτσε στο 79'.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ επιφυλακτικές στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο και κατοχή στον Αστέρα και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις, με «αιχμή» τον Μακ.

Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Ρατς στο 30΄ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως το β΄ μέρος ξεκίνησε πιο καλά, αρχικά με τον Γιαννιώτα στο 46΄ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και τον Ρατς να βάζει την καθοριστική προβολή στο σουτ, και εν συνεχεία στο 48' με τον Αθανασιάδη να στρώνει στον Μακ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.

Σταδιακά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για να πάρει τη νίκη, όμως η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 62΄ ήταν άστοχη και στο 74΄ ο Θεοδωρόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Κάτσε.

Την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ «φρέναρε» η αποβολή του Κάτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79' και οι Αρκάδες έφυγαν με τη «λευκή» ισοπαλία από την άδεια Τούμπα (όπως και όλα τα ματς της αγωνιστικής, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή).

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα (87΄ Κίτσιου), Περέιρα (57΄ Σαλπιγγίδης), Μακ (80΄ Τζιόλης), Αθανασιάδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Μουνάφο (92΄ Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Γιαννιώτας (70΄ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (77΄ Πάρα), Μπαράλες.
 
Με τέρματα των Μαρσελίνιο (21΄) και Ούμπιντες (44΄), ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Δημούτσος (65' Μπάλλας), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (77' Κούρος), Ναπολεόνι, Καράσκο (65' Πίτου Γκαρσία).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμάνουελ Ρόκα):
Αθανασιάδης, Μελίσσης (54' Ροτζέριο), Τσουμάνης (61' Ιγκόρ), Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Τζάνης, Βιγιαφάνε, Μεχία, Κάσες (80' Μπάλντα), Ντιγκινί.