Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Σαντάνα

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Σαντάνα

Τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Φελίπε Σαντάνα που βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Παρασκευής και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του που τον κάνει παίκτη του Ολυμπιακού τουλάχιστον ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για δύο ακόμα χρόνια και αναμένεται στο τέλος του δανεισμού του να γίνει κίνησει ώστε να αποκτηθούν τα δικαιώματά του από τη Σάλκε στην οποία ανήκει.
Ο 28χρονος στόπερ αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2008 αρχικά με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εν συνεχέια, από το 2013 με εκείνη της Σάλκε.
Πέρα από την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα οι εμπειρία του από αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, μέτρησε σημαντικά στην απόφαση της ομάδας του Πειραιά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λατινοαμερικάνου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φελίπε Σαντάνα».