Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

undefined
Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή εμφανίστηκαν οι επιτήδειοι Έλληνες που αναζητούν απελπισμένα την πολιτική και κοινωνική αναταραχή της χώρας. Δηλώσεις και δημοσιεύματα χαιρεκακίας για την ελληνική κατακρύλα στο Xρηματιστήριο Aξιών. Ύμνοι για την αποτυχία που θα φέρει την γλυκιά έξοδο από το βασανιστικό για αυτούς και τις καταθέσεις τους ευρώ. 

Η παγκόσμια αναταραχή στα Χρηματιστήρια του κόσμου στάθηκε η χρυσή ευκαιρία για τη διασπορά του πανικού και της καταστροφής από τους πλιατσικόλογους της Ελβετίας. Μέχρι και ημερομηνίες το Νοέμβριο για βουλευτικές εκλογές εντόπισαν οι εραστές της ανωμαλίας. 

Μέχρι και αραχνιασμένοι στρατηγοί ήρθαν επιτέλους στο προσκήνιο για να μας ενημερώσουν για την κατάντια της χώρας. Μία πραγματική κατάντια πια χωρίς μίζες στα εξοπλιστικά, χωρίς εξωχώριες πατρίδες, χωρίς θρησκευτικό φονταμελισμό, χωρίς κατηχητικά βιβλία, χωρίς lifestyle. Μία κατάντια αβάσταχτη για τους υπηρέτες του σκότους.

Ο κ.Σαμαράς και οι σύμβουλοι της επανάστασης που τον περιτριγυρίζουν προφανώς κατανόησαν ότι το παιχνίδι δεν παίζεται στη χώρα μας. Για να παίξεις πρέπει να πληρώσεις και η Ελλάδα αρέσκεται μονίμως στην απομόνωση, το σνομπισμό και το θεαθήναι. Έτσι όμως δεν χτίζεις ισχυρές κοινωνίες και ισχυρά κράτη. Έτσι χρωστάς 320 δις ευρώ με μία ελλειμματική κοινωνία και όταν είσαι άτακτος μαθητής πας στο διευθυντή από το αυτί. 

Για τον κ.Τσίπρα τι να πει κανείς. Το πιθανότερο σενάριο της υποθετικής κυβέρνησής του είναι η άμεση αποβολή από την παγκόσμια τάξη. Μία αποβολή που ενδεχομένως να μη στοιχίσει ακριβά σε αυτόν καθόσον ήδη αμείβεται πλουσιοπάροχα από την ελληνική Βουλή αλλά στην ελληνική κοινωνία που θα μείνει μετεξεταστέα ίσως και για έναν αιώνα αν συνεχίσει να αρνείται να μάθει καλά το μάθημά της. Τα σκονάκια δεν περνάν δυστυχώς κ.Τσίπρα στους κουτόφραγκους.

22 χώρες συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον για να στείλουν τους νέους τους στο πεδίο των μαχών ενάντια στο σκοταδισμό των Τζιχαντιστών. Αραβικές χώρες, αγγλοσαξωνικές χώρες, η μακρινή Νορβηγία, η γείτονας Τουρκία. Η Ελλάδα έλαμψε για άλλη μία φορά διά της απουσία της. Ο Β'ΠΠ ξεθωριάζει πλέον και ο 21ος αιώνας απαιτεί νέες θυσίες. Τους καρπούς του αιώνα της γνώσης και της τεχνολογίας θα τους γευτούν οι λαοί που θα έχουν πολεμήσει για αυτούς, όπως το '40 ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό. Οι ανύπαρκτες και αόρατες απειλές είναι πολύ καλές προφάσεις για να απέχει κάποιος αλλά ο Βέλγος και ο Ολλανδός πιλότος στο σκοτάδι γνωρίζει καλά ότι ο Έλληνας λείπει και το παίζει μάλλον Πόντιος όπως λέει και το ανέκδοτο.

Συνεπώς οι Έλληνες πολιτικοί άχρωμοι ευτυχώς πλέον, είναι καλά να σταματήσουν τα παραμύθια της Χαλιμάς και να ενημερώσουν το λαό ευσυνείδητα ότι τα κόκκινα αυγά βάφονται μόνο με αίμα και κόπο. Η επικοινωνιακή χειραγώγηση δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά δάκρυα και μετάνοιες στο τέλος της Ιστορίας... 
 
 http://thedayaftergr.blogspot.gr