Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μαλλιά - κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ! Αγριος καυγάς Βενιζέλου - Χρυσοχοϊδη! Αντωνίου: «Μας έχεις γα@@σει με τα διόδια!»

Μαλλιά - κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ! Αγριος καυγάς Βενιζέλου - Χρυσοχοϊδη! Αντωνίου: «Μας έχεις γα@@σει με τα διόδια!»
 Σκληρές κουβέντες ειπώθηκαν στην σύσκεψη που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας. Κόκκινο πανί για τους συναδέλφους του ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης όταν άσκησε κριτική στην στάση του ΠΑΣΟΚ ακόμα και το θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε: «Να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή. Αυτό που γίνεται είναι θεσμικό ατόπημα. Δεν πάει καλά η οικονομία. Ειμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον θεσμικό γραμματέα ή κάποιον από την Κεντρική Επιτροπή να μιλήσω».

Απαντώντας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος του είπε: «Εμείς απολογούμαστε για σένα! Ήσουν 25 χρόνια μέσα σ'όλα και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα».

Τον λόγο πήρε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για θεσμικό ατόπημα. Εσύ δεν ήσουν εκεί όταν ζητούσαμε πρόωρες εκλογές το 2009;»

Στην αντιπαράθεση μπήκε και η Τόνια Αντωνίου η οποία εκνευρισμένη απευθύνθηκε στον κ. Χρυσοχοϊδη λέγοντας: «Μας έχεις γα...σει με τις αυξήσεις στα διόδια!»

Ο υπουργός Μεταφορών οργισμένος, έφυγε πριν ολοκληρωθεί η σύσκεψη.

newsit