Κυριακή 4 Μαΐου 2014

O Πελοπίδας Καλλίρης στα χωριά του Βέλου : Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στην επόμενη μέρα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου



http://www.eidisoules.gr/wp-content/uploads/2014/04/%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%82.jpg 
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» πραγματοποίησαν χθες Σάββατι 3/5/2014 επίσκεψη στις περιοχές της Νεράτζας, της Πουλίτσας, του Κοκκωνίου, των Κρηνών, των Ταρσινών, του Ελληνοχωρίου, της Στιμάγκας και του Βέλου. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συνάντησαν κατοίκους των περιοχών και συζήτησαν τα προβλήματα τους.  Ο κ. Καλλίρης τόνισε, ότι οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στην επόμενη μέρα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Στην Στιμάγκα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι ένα μεγάλο έργο, το φράγμα του Ασωπού, χρειάζεται παρακολούθηση από κοντά για να ολοκληρωθεί με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με καταληκτική ημερομηνία το 2015. Δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά σε αυτή την κατεύθυνση για να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους αγρότες της περιοχής, καθώς επίσης και για την ολοκλήρωση του δρόμου «Βέλο – Στιμάγκα – Νεμέα».
Τέλος, ο κ. Καλλίρης κατά την επίσκεψή του στο Βέλο συναντήθηκε με πλήθος  κατοίκων, οι οποίοι ένθερμα δήλωσαν την υποστήριξή τους στον  δυνατό και ανανεωμένο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη στην Π.Ε.  Κορινθίας. Συζήτησαν μαζί τους για το κορυφαίο έργο, το φράγμα του Ασωπού, καθώς επίσης και για το σχεδιασμό του δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων στην Κορινθία.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κατέληξε λέγοντας ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα η Κορινθία, είναι ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.