Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μίκα Ιατρίδη: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θράκη πρέπει να μας θορυβήσει όλους».

http://www.loukopoulos.edu.gr/oscommerce-2.3.2/catalog/images/Thraki%20(2).jpg


Η Βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ. Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στη Θράκη έκανε την παρακάτω δήλωση: 
  
«Ως νησιώτισσα που γεννήθηκα, μεγάλωσα και έκανα οικογένεια σε μια ακριτική νησιωτική περιοχή, όπως τα Δωδεκάνησα, εκφράζω την έντονη ανησυχία μου για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στη Θράκη.

Οι εκλογικές επιδόσεις του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας στην Ξάνθη και τη Ροδόπη θα πρέπει να μας θορυβήσει όλους.

Είναι προφανές ότι  έχουν γίνει τραγικά λάθη στην περιοχή, όπως έχει επισημάνει άλλωστε και ο Βουλευτής Επικρατείας και Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού «Μακεδονία, Θράκη, Ελλάδα μας», Τέρενς Κουίκ.

Χρειάζεται να υπάρξει άμεση συνεννόηση και αλλαγή του τρόπου με τον οποίο προσέγγισαν και προσεγγίζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα ζητήματα της Θράκης.

Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν τετελεσμένα στην περιοχή και να γίνουν πραγματικότητα όσα είχε πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, η τότε Πρόεδρος της Βουλής, κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη».