Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ο Μιχελάκης… δεν ξέχασε τις διαφορές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Giannis-Mixelakis
(Photo Eurokinissi)
Κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει ο Γιάννης Μιχελάκης τις διαφορές που έχει ο ίδιος αναδείξει στο παρελθόν ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Όπως ωστόσο επισημαίνει ο Υπουργός Εσωτερικών με συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, στη δεδομένη χρονική συγκυρία εκείνο που προέχει είναι να δρομολογηθούν λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα από την κυβέρνηση συνεργασίας την οποία συγκροτούν τα δυο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα.
“Ο τόπος έχει ανάγκη να κυβερνηθεί. Είναι υπέρτατη εθνική επιταγή, αλλά και έμμεση υπαγόρευση του ίδιου του λαού, που δεν έδωσε αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα.
Προσθέτω μόνο μια φράση: Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, σε καιρούς που η χώρα δεν μπορεί να χάνει ούτε μια ώρα, ο πιο μεγάλος κίνδυνος θα ήταν η ακυβερνησία. Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο, οι ευθύνες όλων μας είναι τεράστιες.
Εμείς προτάσσουμε τον αγώνα για να σωθεί η πατρίδα, να σταθεί στα πόδια της και να τραβήξει μπροστά”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο Γιάννης Μιχελάκης.

 ysterografa.gr