Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Άλλαξε το φαβορί για τον ρόλο της Χίλαρι

Carey-Mulligan-Hillary-Clinton
Από τη  Jennifer Lawrence στη Scarlett Johansson και από εκεί στην Carey Mulligan.  H νεαρή πρωταγωνίστρια της ταινίας “The Great Gatsby” είναι πλέον, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ το απόλυτο φαβορί για τον ρόλο της Χίλαρι Κλίντον στην αυτοβιογραφική ταινία “Rodham”, την οποία… τρέμουν οι Ρεπουμπλικανοί, μπροστά στο ενδεχόμενο να ευνοήσει την άλλοτε Πρώτη Κυρία και πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφια για την Προεδρία στις εκλογές του 2016, ώστε να διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο τον Μπαράκ Ομπάμα.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ που μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, μέλη της ομάδας παραγωγής έχουν ήδη προσεγγίσει την Carey Mulligan,  προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις της, και το κατά πόσο θα την ενδιέφερε να υποδυθεί τη Χίλαρι Κλίντον στην υπό προετοιμασία ταινία, που αναμένεται να… σαρώσει.
Η Mulligan είναι μια από τις πλέον εξελίξιμες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, και εφόσον τελικά κερδίσει τις υπόλοιπες συνυποψήφιές της, σε μια λίστα που εκτός από την Scarlett Johansson και την Jennifer Lawrence περιλαμβάνει τις Reese Witherspoon, Jessica Chastain και Amanda Seyfried.

ysterografa.gr