Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Παναργειακός , Παναρκαδικός και Ατρόμητος Λάππα

Αναγέννηση Άρτας - Αμβρακικός Λουτρού 6-2
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε ο Παναργειακός, καθώς επικράτησε 2-1 του Κεραυνού Κερατέας.
Η ομάδα της Aνατολικής Αττικής αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και στο 15’ ο Σταμάτης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση των «λύκων» ήρθε άμεσα και στο 17’ ο Κορωνίδης ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Παναργειακός έκανε το 2-1 στο 63’ με κεφαλιά του Κορωνίδη. Επόμενος αντίπαλος των «λύκων» ο Παναρκαδικός.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Νότης, Φλώρος, Ταμπάκης, Μπόμπος, Νικολάου (60’ Φίλης), Κάπλατζης, Καστρίτης (65’ Κουτσοδήμος /85’ Λάτσης), Τρυμπώνιας, Καραγκούνης, Κορωνίδης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Κ. Παππάς, Αναγνώστου, Σταμάτης, Δήμας (70’ Γεωργίου), Μεγαγιάννης, Ρώμας (68’ Εφραμίδης), Κοντογιάννης, Κριεμάτζης.

Με καρέ τερμάτων, ο Παναρκαδικός επιβλήθηκε της ΑΕ Δήμου Πελλάνας, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά το 20’ και στο 45’ έφτασαν στο γκολ, με τον Μέλλο να κάνει με δυνατό σουτ το 1-0. Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους Αρκάδες στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 48’ ο Γούτος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 59’ ήρθε η σειρά του Μπεντεβή να σκοράρει, για το 3-0, ενώ στο 65’ ο Μπακογιαννάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Στο 85’ ο Σπύρος Λαγός είχε προβολή στο δοκάρι. Επόμενος αντίπαλος του Παναρκαδικού στον θεσμό είναι ο Παναργειακός.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Αρδάμης, Μέλλος, Δήμος (75’ Κοσκολός), Μπακογιαννάκης (68’ Τζιανής), Καδάς, Γούτος (71’ Σ. Λαγός)
ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΝΑΣ: Ζαντιώτης, Πολυχρονιάδης, Πετρόπουλος, Θ. Τσάκωνας, Οικονόμου, Κοτσάμπασης, Κλόγκερι (71’ Νικολάρας) , Βαστής (70’ Τσαπαρλής), Σ. Τσάκωνας, Σ. Γεωργαντάς, Βερυκοκίδης (60’ Θ. Γεωργαντάς)

Με τη νίκη-πρόκριση απέδρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος Λάππα, καθώς επικράτησε 1-0 του Μεσσηνιακού.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) καθώς στο 75’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου Γ. από τον Κυριαζόπουλο. Όμως ο ρέφερι έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Μεσσηνιακού για θέατρο. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος Λάππα και στο 82’ ο Μπίζος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Καλογερόπουλος Γ., Αρβανίτης (85’ Χελάς), Κουρετζής, Κωνσταντόπουλος, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Καλογερόπουλος Α., Αθανασόπουλος, Τσουλάκος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Τζουραμάνης, Χ. Βέρρας, Μπίζος, Σανδραβέλης, Νικολόπουλος, Κυριαζόπουλος, Παναγιωτόπουλος (69’ Βέλιος), Ντόμας, Λαφύρης (66’ Ζώτος), Ν. Γραματικόπουλος, Γ. Γραμματικόπουλος (64’ Α. Βέρρας)

Οι άλλοι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών :
Όμηρος Καλλιμασιάς-Κηφισιά 0-4
Επαμεινώνδας Λεύκτρων-Ανδρούτσος Γραβιάς 3-0
Αναγέννηση Άρτας - Αμβρακικός Λουτρού 6-2
Δόξα Αγίας Τριάδας-Δήμητρα Γιάννουλης 1-5
Θεσπρωτός-Ανατολή 3-4 πέν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)
Πυρσός Γρεβενών-Παναργειακός Άργους Ορεστικού 5-1 (1-1 κ.α.)
Απόλλων Παραλιμνίου-Απόλλων Αρναίας 2-1
Αχιλλέας Νεοκάστρου-Κοζάνη 0-2 (0-0 κ.α.)
Αρης Ακροποτάμου-Δόξα Πετρούσας 1-0
Εβρος Σουφλίου-Παύλος Μελάς Κουτσού 1-0
Ίκαρος Ικαρίας - Φοίβος Κρεμαστής 0-2