Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος της Πάτρας! Το τέλος του κόσμου ξεκίνησε από την Ιστιαία Σε βίντεο...


Πολλοί περίμεναν ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Δεκεμβρίου αλλά τελικά, δεν ήρθε. Τουλάχιστον... έτσι νομίζαμε!
Γιατί όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το τέλος ήρθε σήμερα για την Πάτρα, η οποία έγινε... στάχτη!
Ο φακος του pelop.gr ηταν εκεί και κατέγραψε δεκάδες χτυπήματα που δέχθηκε απο το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου, η Αχαική πρωτευουσσα.
Ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν στη διασταύρωση της Καρόλου με την Μαιζώνος. Αστεροειδής χτύπησε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Ο σταθμός του ΟΣΕ ισοπεδώθηκε απο βομβαρδισμούς εξωγήινων αεροσκαφών!
Και το δημαρχείο της Πάτρας όμως δέχθηκε μεγάλο πλήγμα όταν ελικόπτερο τύπου apache καταρρίφθηκε από τα λέιζερ εξωγήινου σκάφους!
Ενας δικυκλιστής δέχθηκε μετεωρίτη στο κεφάλι. Δεν πρόλαβε να πει ούτε το όνομά του...
 


Φυσικά, όλα όσα είδατε στο βίντεο των συναδέλφων από το pelop.gr , είναι αποτέλεσμα ειδικών εφέ...
Το τέλος του κόσμου, στην Ιστιαία ξεκίνησε με σεισμικές δονήσεις και στη συνέχεια επικράτησε πανικός - Τραγική φιγούρα ο εικονιζόμενος που δεν μπορούσε να σταθεί από τους πόνους...
Στους δρόμους και τα χωράφια οι κάτοικοι ξεχύθηκαν φωνάζοντας ήρθε, ήρθε, ήρθε το τέλος! Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι κάτοικοι έδειχναν πανικοβλημένοι και αγκαλιάζονταν.

Σε πιο δύσκολη θέση ο κύριος που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία. Ο άνθρωπος που έκανε το μεγάλο λάθος και προκάλεσε την καταστροφή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι... αν μη τι άλλο διασκεδαστικό. Δείτε τι έγινε μέχρι να έρθει η φωτιά και η καταστροφή της περιοχής με την χιουμοριστική διάθεση των platanos productions...
 
newsit.gr