Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Μανωλά στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός - Με Κατσικοκέρη βασικό η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεχάσει τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ και να μην θαμπωθεί από την απότομη αλλαγή και το σκοτάδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντίπαλος η τελευταία της βαθμολογίας ΑΕΚ, σ' ένα ντέρμπι που δεν θυμίζει τίποτα από τα παλιά.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Κώστας Μανωλάς για το κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Χωρίς Μανωλά στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς δεν ήταν εντελώς έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μανωλάς αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο πόδι και ο Πορτογάλος δεν θέλησε να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή. Τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τάσος Παπάζογλου και Φρανσουά Μοντέστο, με τον Έλληνα άσο να είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει το παιχνίδι.
Παράλληλα, ένα απρόοπτο προέκυψε με τον Μπάλαζ Μέγιερι στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, από την εσωτερική πλευρά. Ο Ούγγρος γκολκίπερ αποχώρησε και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν την Κυριακή. Πάντως δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία και το απόγευμα θα κάνει θεραπεία και προς το παρών υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Κανονικά γυμνάστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε με έντονο ατομικό στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας και την μπάλα.
Μετά το τέλος της σημερινής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Σε αυτή συμμετέχουν οι οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Μασάντο.

ΑΕΚ: Με Κατσικοκέρη βασικόΜε σημαντικές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συγκριτικά με την αναμέτρησή της απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Μετά την επιστροφή του Νίκου Κατσικοκέρη στην αποστολή, ο Έβαλντ Λίνεν αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού για το ντέρμπι.
 Ο Κωσταντόπουλος αναμένεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βλάχο και Λαγό στα μπακ και του Γιάγκο – Κουτρουμπή στο κέντρο αυτής.
Ως αμυντικά χαφ διατηρούν τη θέση τους οι Φέτσης και Κορδέρο με τους Κοντοέ και Κατίδη να είναι από μπροστά τους σε ρόλο εξτρέμ. Ως επιτελικός μέσος δοκιμάστηκε ο Γκερέιρο με τον Κατσικοκέρη να είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης.