Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύνεκροι τραγωδία στο Μπράλο

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο 11ο χιλιόμετρο της οδού Θερμοπυλών - Ιτέας στο Μπράλο, όταν ιδιωτικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.Από την ομάδα της ΕΜΑΚ Λαμίας είχαν ανασυρθεί έως τις πέντε το απόγευμα νεκρά 4 άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άντρας.
Όπως έγινε γνωστό το όχημα βρέθηκε στο γκρεμό όταν οδηγός του έχασε τον έλεγχό του. Βοσκός είδε το όχημα να πέφτει στο βάθος του γκρεμού και ειδοποίησε την αστυνομία. Μια ώρα αργότερα πυροσβέστες και αστυνομικοί, εντόπισαν το αυτοκίνητο και ανέσυραν τα πτώματα.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα. Πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία μετέφεραν με σκοινιά τις τέσσερις σορούς από το βάθος του γκρεμού σε ασθενοφόρα.

Όπως έγινε γνωστό οι 3 γυναίκες είχαν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του γκρεμού, ενώ ο άντρας, πιθανότατα ο οδηγός, βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο από τα θύματα είναι καθηγητές και κατάγονται από την Κίρρα Ιτέας. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγός του αυτοκινήτου είναι 52 ετών και μεταξύ των θυμάτων είναι η σύζυγός του, ηλικίας 49 ετών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν για τα στοιχεία και των υπολοίπων θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος.