Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους” πριν την... Ευρώπη. Αποθέωση για τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα

Μετά το αγωνιστικό “διάλειμμα” που υπήρξε, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η Σούπερ Λίγκα... επιστρέφει. Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο η 3η αγωνιστική. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται σε Γιάννενα και Κομοτηνή αντίστοιχα.

Λεβαδειακός – Βέροια (17:15)

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς. Μπορεί το πρόγραμμα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τις δύο πρώτες αγωνιστικές να ήταν δύσκολο, αλλά από εδώ και πέρα στόχος είναι το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς για τους Βοιωτούς.

Στην αντίπερα όχθη, η “Βασίλισσα του Βορρά” δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στους δυο πρώτους αγώνες την έδρα της και χωρίς προπονητή (θα πάει στην Λιβαδειά με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Καρύδα), θα πάει για τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (17:15)

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον ΠΑΣ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μέσα στην έδρα του –εκ των ουραγών με μηδέν βαθμούς- Πανθρακικό. Η ομάδα του Φερέιρα δεν θέλει να δώσει άλλο βαθμολογικό δώρο στον Ολυμπιακό και πάει στην Κομοτηνή χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που προφυλάχθηκε για το ματς της Πέμπτης με την Μάριμπορ (πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ), αλλά κι τον τιμωρημένο Κατσουράνη.
Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό, η πρώτη παρουσία του Κουίνσι σε φετινό ματς της ομάδας. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (19:30)
Εβδομάδα πρεμιέρας Τσάμπιονς Λιγκ αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του προς τους παίκτες… πρώτα ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες έκαναν τη… ζημιά την προηγούμενη αγωνιστική στον Παναθηναϊκό (1-1 στο ΟΑΚΑ) και είναι έτοιμοι να επαναλάβουν κ κάτι ανάλογο και μπροστά στο κοινό τους.
Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, έτσι ώστε να διατηρήσει την διαφορά της από τον «αιώνιο» αντίπαλο και να πάει να αγωνιστεί με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στη Σάλκε. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν μαζί τους τον Πάμπλο Κοντρέρας (προφυλάχθηκε για το ματς της Τρίτης), όπως και τον Γιάννη Μανιάτη (δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς της Εθνικής με την Λιθουανία και να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζαρντίμ για την Σάλκε)
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στα Γιάννινα, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από αρκετούς φίλους των "νταμπλούχων.
Περίπου 200 οπαδοί των πρωταθλητών περίμεναν τους “ερυθρόλευκους” και μόλις αυτοί έκαναν την εμφάνιση τους έγινε η νύχτα μέρα από τα καπνογόνα.
Τα συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κυριαρχούσαν και οι νέοι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έδειχναν ξαφνιασμένοι με την υποδοχή του κόσμου.
Η αποστολή των Πειραιωτών δέχθηκε με πολλά χαμόγελα την αποθεωτική υποδοχή, πριν κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο της πόλης, όπου θα καταλύσει ενόψει του ματς του Σαββάτου (19:30)
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:15 NS1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012
ΚΕΡΚΥΡΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:00 NS1
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NS2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18:15 NS1
A.E.K. – ΑΡΗΣ 20:30 NS1

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 20:30 NS2