Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Για να ξεφύγει με το… καλημέρα: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (20:30)


Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν τη ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους “πράσινους” στους τέσσερις βαθμούς, κάνοντας το “2x2” κόντρα στον Λεβαδειακό (20:30 Novasports 1).
Το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς είναι το πρώτο των Πειραιωτών μπροστά στο κοινό τους -για το πρωτάθλημα- και οι “νταμπλούχοι” θέλουν να πάρουν τη νίκη, δίνοντας θέαμα και "χτίζοντας" μία διαφορά κόντρα στον… αιώνιο αντίπαλο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του και σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε στη Βέροια, θα υπάρχει μια αλλαγή.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι τραυματίας (υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό) και δεν μπορεί να παίξει με αποτέλεσμα ο Ζαρντίμ να προορίζει τον Τάσο Παπάζογλου για "παρτενέρ" του Σιόβα στο κέντρο άμυνας των πρωταθλητών.

Συγκεκριμένα, την "ερυθρόλευκη" εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μοντέστο και Μανιάτης. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Μασάντο. Μοναδικός προωθημένος ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Τάτος και για λόγους τακτικής οι Βλαχοδήμος, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης.

Η τρίτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής ξεκινά (18:15) με τις αναμετρήσεις Άρης – ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα.
Οι πρώτοι βαθμοί μπήκαν στο… σακούλι, οι Αρκάδες πέρασαν από το ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν το δυο στα δυο κόντρα στην Κέρκυρα.