Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μια νέα προσπάθεια του Chevalier Web Radio...στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους

Μια νέα προσπάθεια του Chevalier Web Radio - http://cwr-webradio.com/live/index.php , για τους νέους καλλιτέχνες - δημιουργούς την οποία στηρίζουν δυναμικά οι μουσικές μας σελίδες

Το Chevalier Cafe Bar στο Ξυλόκαστρο : http://www.chevalier-cafe.gr/ , οι μουσικές του σελίδες στο facebook (Μούσική Σκηνή Chevalier – Rock Club) και το Chevalier Web Radio : http://cwr-webradio.com/live/index.php , θέλουν να στηρίξουν συστηματικά και συνεχιζόμενα τη δουλειά των νέων καλλτεχνών. Από την 1η Αυγούστου 2012 ξεκινάμε οργανωμένη προβολή και παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών, διαμορφώνοντας κατάλληλα το Πρόγραμμα του Chevalier Web Radio : http://cwr-webradio.com/radio-schedule/ . Σε όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας και με τη βοήθεια σας, θα δημιουργήσουμε ζωντανές «live» εκπομπές με τους μουσικούς μας παραγωγούς, συνεντεύξεις – αφιερώματα και μουσικές αναζητήσεις. » Η ζωή είναι στο Chevalier Web Radio …………. είσαι μέσα» ……………. ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε τις σκέψεις, τα όνειρα, τις προσπάθειες και το αποτέλεσμα της δημιουργίας νέων ανθρώπων, γιατί η μουσική μας ενώνει και μας εμπνέει.
Όσοι νέοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να μετέχουν σε αυτή την δράση του Chevalier Web Radio, μπορούν να δημοσιεύουν τα τραγούδια τους σε δύο μουσικές σελίδες που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτό το σκοπό, ώστε και εμείς σαν μουσικοί παραγωγοί να μπορούμε να τα ακούμε ευκολότερα και να οργανώνουμε τις παρουσιάσεις – αφιερώματα στους καλλιτέχνες. Οι μουσικές αυτές σελίδες μας στο facebook είναι οι εξής : www.facebook.com/groups/chevalierwebradio/ και www.facebook.com/groups/dimiourgoikallitexnes/ . Γιά άμεση επικοινωνία με τους μουσικούς μας παραγωγούς και το σταθμό μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το : http://cwr-webradio.com/dedications/ και ακόμα αμεσότερα το email : cwr-dedications@gmail.com . Σας περιμένουμε με χαρά, να γνωριστούμε, να οργανώσουμε τις παρουσιάσεις – αφιερώματα και να προβάλλουμε τη δουλειά σας ………… γιατί εμείς στο Chevalier Web Radio αγαπάμε τη μουσική και στηρίζουμε τους νέους καλλιέχνες. Στη διάρκεια του 2012 το Chevalier Web Radio έκανε περισσότερες από 100 εκπομπές – αφιερώματα σε καλλιτέχνες.
Το Chevalier Web Radio θέλει να γνωρίσει στα 50.000 μέλη τους νέους καλλιτέχνες και τις μουσικές τους δημιουργίες, να βοηθήσει στην οργάνωση εκδηλώσεων και διήμερων μουσικών διαδρομών με τη συμμετοχή των νέων καλλιτεχνών για την περίοδο Οκτώβριος 2012 – Απρίλιος 2012 σε πόλεις και περιοχές όπου αυτό θα ζητηθεί και οι συνθήκες θα επιτρέψουν. Θέλουμε με τη δική σας βοήθεια – συμμετοχή να συμβάλλουμε στη διενέργεια αυτών των εκδηλώσεων και γενικότερα να δημιουγήσουμε ένα μόνιμο πολιτιστικό – μουσικό – ψυχαγωγικό – εθελοντικό θεσμό : ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ……………….., όπου θα στηρίζετε ο δημιουργός και η τέχνη, με αγάπη και χωρίς άλλους σκοπούς ή σκέψεις ή προτιμήσεις εκτός από τη δύναμη της μουσικής που μας ενώνει.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μάζί μας ….. στις μουσικές μας σελίδες μας ….. με τους μουσικούς παραγωγούς μας ….. διαβάστε το ενημερωτικό μας portal http://cwr-webradio.com/ , ακούστε το Web Radio : http://cwr-webradio.com/live/index.php , ελάτε να γνωρίσετε την παρέα μας : http://cwr-webradio.com/chat/ και μιλείστε μας ελεύθερα. Το Chevalier Web Radio δημιουργήθηκε από μια μουσική παρέα που διευρύνθηκε σταδιακά και έγινε μια μεγάλη οικογένεια των 50.000 μελών. Σκοπός της ήταν και εξακολουθεί να είναι η μουσική και η προσφορά, σε εθελοντική – ψυχαγωγική βάση, κάθε δυνατότητα μουσικής ενημέρωσης στο κοινό μας. Η επισκεψιμότητα – ακροαματικότητα για το Ιούνιο 2012 του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού έχει ως εξής : Αύξηση της μέσης ημερήσιας ακροαματικότητας 32,5%, 605 άτομα σαν μέση ημερήσια ακροαματικότητα, εκ των οποίων οι 107 είναι εκτός Ελλάδας, ενώ ο μέσος χρόνος ακρόασης ανά επισκέπτη είναι 40,5 λεπτά ανά επίσκεψη. Οι επισκέπτες στις σελίδες του Portal του Chevalier Web Radio : http://cwr-webradio.com/ , ανέρχονται σε 6.356 άτομα στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 20,7%, σε σχέση με τον Μάιο του 2012. Η προέλευση των ακροατών του Chevalier Web Radio (αφορά μοναδικούς χρήστες σε μηνιαία βάση προτίμησης), στη διάρκεια του Απριλίου 2012 και ανά χώρα, έχει ως εξής : Ελλάδα 4.489 άτομα, Γερμανία 123, ΗΠΑ 86, Κύπρος 69, Ιταλία 55, Γαλλία 29, Αυστρία 12, Ολλανδία 10, Ισπανία 7, και άλλες 16 χώρες με μικρότερες συμμετοχές στην ακροαματικότητα του Σταθμού μας.