Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ποιά BILD; Εμετικοί τίτλοι και πρωτοσέλιδα για τον αγώνα της εθνικής μας από όλες τις γερμανικές εφημερίδες!


Αμέτρητα πρωτοσέλιδα. Προσβλητικά. Υποτιμητικά. Παίζουν ακόμα και με το όνομα της χώρας μας. Ο Γερμανικός Τύπος ξεσαλώνει, όχι ότι δεν το κάνει και ο ελληνικός, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.

Η «Hamburger Morgenpost» έχει στο πρωτοσέλιδο της τον Γιόακιμ Λεβ γράφοντας στα αγγλικά: «Highway to Hell-as», δηλαδή ««Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για την κόλαση», “παίζοντας" με το hell που σημαίνει αγγλικά και το hellas!
Kαι στην μέσα σελίδα στα Αθλητικά. «Χωρίς έλεος. Οι Θεοί ήταν συχνά με την πλευρά των Ελλήνων αλλά σήμερα στα προημιτελικά εναντίον της Ελλάδος δεν σώζονται ούτε από αυτούς»!
Η ίδια εφημερίδα στις μέσα σελίδες "απογειώνεται":
«Ποτέ ξανά Ελληνες»

«Οι Ελληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα»

«Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»

«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε»

«Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»)

«Η οικονομική κρίση έχει νέο πρόσωπο (δείχνοντας την αγριόφατσα της Μέρκελ)»

«Η χαρά τους ενός για τον άλλον»

«Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη)

«Σουβλάκι Σβάινι»

«Τώρα είστε το θύμα»

«Kalinixda»

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

BILD: ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ

Να σπάσουν την άμυνα μπετόν των ελλήνων καλεί η εφημερίδα Bild τους γερμανούς και κυρίως τον προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Λεβ.
Η εφημερίδα έχει βεβαίως τον αποψινό αγώνα πρωτοσέλιδο, με καυστικά σχόλια και ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε το συνηθίζει.

Χθες είχε τον κατάσκοπο δημοσιογράφο. Σήμερα, μας ενημερώνει ότι δεν μπορεί να μας σώσει.

Η γερμανική εφημερίδα έχει στην ηλεκτρονική της έκδοση τον τίτλο: «Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων» και συνεχίζει: «Καταφέρατε να σωθείτε και να παραμείνετε στο ευρώ, αλλά σήμερα δεν θα σωθείτε. Ημιτελικά… ερχόμαστε και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά»!

Οι Γερμανοί είναι σίγουροι πως ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει... πούλμαν στο τέρμα, αλλά τα πάντσερ δεν θα πτοηθούν: «Το έργο της Γερμανίας δεν θα είναι εύκολο. Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι επιθετικοί μας, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Μάλιστα σε άλλο άρθρο προβλέπουν ότι τελικά ο Σάντιος αυτό που θα επιδιώξει θα είναι να παμε στα πέναλτι!

Το ματς αυτό έχει πάρει πολιτική διάσταση και είναι αργά πλεον να το δει κανείς σε άλλο πλαίσιο. Μέχρι και το BBC έχει αφιέρωμα στην πρώτη του σελίδα και μια γελοιογραφία άκρως ειρωνική για την Ελλάδα. Ο έλληνας παίκτης αξύριστος και με βλέμμα λίγο απολογητικό έχει στην θέση του σπόνσορα την λέξη Γερμανία. Και εξηγεί: "Η Ελλάδα είμαστε απλά αυτοί είναι οι χορηγοί μας".

Κυκλοφορούν και άλλες γελοιογραφίες στο διαδίκτυο με πιο χαρακτηριστική αυτή:



Η απάντηση ήρθε από ελληνίδα δημοσιογράφο. "Εμεις τρώμε ελιές που ειναι θρεπτικές και θα ζήσουμε πολλά ακόμη χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνίδα δημοσιογράφος στην επιστολή της προς τη γερμανική BILD. Ειναι η ίδια γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4 για το εξευτελιστικό reality "go Greek for a week".

Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ


Θα σχολάσουν νωρίτερα οι Γερμανοί

H τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00, όπως είναι το κανονικό ωράριο. Την ίδια απόφαση έλαβε και η Opel για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Ρούσελχαϊμ, ενώ η Daimler άφησε την ευθύνη της απόφασης στον υπεύθυνο κάθε εγκατάστασης. (διαβάστε την είδηση)