Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Στο Κιάτο ο τελικός του Κυπέλλου Κορινθίας στις 21 Μαρτίου

Κατόπιν αποφάσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αποφασίσθηκε ότι ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 μεταξύ των Σωματείων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ- ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα διεξαχθεί την 21ην Μαρτίου 2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15.00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ (Άρθρον 42 παρ. 4 του Κ.Α.Π.).

Αναβάλλονται κατά μία αγωνιστική
Η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ενημερώνει τα Σωματεία της Β΄ κατηγορίας 2ου Ομίλου ότι οι αγώνες  μεταξύ των Σωματείων σας που είχαν ορισθεί για 10 και 11  Μαρτίου αναβάλλονται προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες που έχουν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος των αγώνων αυτών.
Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα της Β2 κατηγορίας πηγαίνει μία αγωνιστική  πίσω.

Χωρίς αμοιβή οι Διαιτητές
Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας ενημερώνει τα σωματεία μέλη της, τα οποία συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου τα εξοδολόγια διαιτησίας θα περιλαμβάνουν μόνο τα οδοιπορικά των διαιτητών και βοηθών και όχι την προβλεπόμενη αμοιβή η οποία είναι προσφορά των διαιτητών μας στα δοκιμαζόμενα από την οικονομική κρίση ερασιτεχνικά σωματεία μας.
    Το ίδιο θα ισχύσει και για το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου για όσα σωματεία δεν ήταν γηπεδούχα κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Κορινθίας.