Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"Επαγγελματική" με Δάνη νίκη του Αστέρα Δερβενίου 2 - 0 τον Παννεμεατικό

O Αστέρας Δερβενίου παίζοντας “επαγγελματικά”  νίκησε με σκορ 2 0 τον Παννεμεατικό. Ο Θανάσης Δάνης έβαζε, οι δύο τερματοφύλακες Νίκος Κολιμάδης και Κώστας Μπαξεβανάκης (αντικατέστησε τον Κολιμάδη που τραυματίστηκε), έσωζαν και έτσι ο Αστέρας έβαλε άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι του.
Ο Αστέρας ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε στο 10’ στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησε, όταν ο Μετεβελής εκτέλεσε φάουλ, που κέρδισε στην επέλασή του Δημόπουλος και ο Δάνης με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 1 – 0.
Στο επόμενο λεπτό, ο τερματοφύλακας Κεμαλάι έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Πεθαίνου. Στο 15’ ο Κολιμάδης σταμάτησε εκπληκτικά τον Δουλκέρογλου, που βρέθηκε απέναντί του  και κράτησε το 1 – 0. Στο 22’ ο Στεφανάκος ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Παννεμεατικού και από μέσα δεξιά έβγαλε πονηρή σέντρα στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Δάνης και πάλι αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με κεφαλιά για το 2 – 0 .

Στην επανάληψη ο Παννεμεατικός, με ευνοϊκό τον αέρα, ανέβασε την απόδοσή του, ενώ οι παίκτες του Αστέρα πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους και φάνηκε ότι ήθελαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Στο 53’ και πάλι ο Κολιμάδης με βουτιά νίκησε από κοντά τον Δουλκέρογλου, αλλά δέκα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας στη γάμπα και έδωσε τη θέση του στον Μπαξεβανάκη. Ο Μπαξεβανάκης, που και αυτός βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, τεντώθηκε και απομάκρυνε εντυπωσιακά στο 81’ σουτ από αριστερά του νεαρού Παλυβού, ενώ στο 88’ μετά από σέντρα του Σεφεράι, ο Δουλκέρογλου έπιασε “αέρα”, ο Κωστούρος σούταρε από πολύ κοντά, αλλά ο Μπαξεβανάκης έδιωξε με τα πόδια την μπάλα.
Ο Αστέρας νίκησε δίκαια, αφού μίλησε η μεγάλη κλάση του Δάνη και του Κολιμάδη. Βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες του δεν υστέρησαν, με τους Μπαξεβανάκη, Στεφανάκο, Μετεβελή και Φωλιά να ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο.
Ο διαιτητής  Κορδολαίμης πέτυχε στο έργο του ενώ οι  βοηθοί του Παπανικολάου και Σεφέρης ήσαν καλοί.
 ΑΣΤΕΡΑΣ : Κολιμάδης (64’ λ.τρ. Μπαξεβανάκης), Στεφανάκος, Μετεβελής, Φωλιάς, Γιαννακόπουλος, Νιάνγκ, Δημόπουλος, Πεθαίνος (88’ Μερκούρης), Κουτρούλης, Δάνης, Γερμάνοφ (62’ Μασούρης).