Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σοκ στην Ακράτα: Δημοτικός σύμβουλος καταπλακώθηκε από δέντρο που ο ίδιος έκοβε στο Μεσορρούγι!

 


Σοκ στην Αιγιάλεια προκαλεί η είδηση του θανάτου του 42χρονου δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το χωριό Μεσορρούγι Ακράτας, όπου είχε πάει να κόψει ξύλα. Προφανώς από λάθος χειρισμό, όπως αναφέρει το filodimos.gr, ένα δέντρο τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και να τον βρουν λίγη ώρα αργότερα συγχωριανοί του, που αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σημείο όπου είχε παρκάρει το φορτηγάκι του. Όπως δηλώνουν συγχωριανοί, το δέντρο αυτό είχε χτυπηθεί από κεραυνό και ο Χρήστος πήγε να το κόψει και να το απομακρύνει, καθώς κρεμόταν επικίνδυνα. Αυτή του η υπεύθυνη κίνηση ήταν δυστυχώς και μοιραία...
Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος ήταν δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Δημοτική Συσπείρωση Αιγιαλείας» του δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, στο ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ακράτας και πατέρας τριών παιδιών. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία όλης της Αιγιάλειας, όπου δραστηριοποιούταν στις κατασκευές σκεπών, ενώ διατηρούσε και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων στο Μεσορρούγι, στους πρόποδες του Χελμού. Ως δημοτικός σύμβουλος, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, έχοντας δείξει λαμπρές ικανότητες και εργατικότητα σε όσες έκτακτες ανάγκες προέκυψαν.
Η νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 11.00 της ίδιας ημέρας στον Ι.Ν.Αγίου Χαραλάμπους Ακράτας.