Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής - Πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των ομίλων 6 - 7 του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής για την σαιζόν 2011 - 2012. Η πρεμιέρα των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου.
Στον 7ο όμιλο στον οποίο θα αγωνίζονται οι 2 ομάδες της Κορινθίας Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ΠΑΣ Κόρινθος συμμετέχουν επίσης 4 ομάδες από την Αργολίδα (ΑΕ Ερμιονίδας-Ερμής, Πανναυπλιακός 2011/Ένωση Μιδέας, Πόρος και Παναργειακός), 2 ομάδες από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξα και Μανδραϊκός), 3 ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας (Ένωση Άσπρων Σπιτιών/Αντίκυρας, Θήβα και Δάφνη Ερυθρών) και 3 ομάδες από την Εύβοια (Λουκίσια , Κύμη και Χαλκίδα).

Η 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου
ΑΕ Ερμιονίδας-Ερμής - Λουκίσια
Ένωση Άσπρων Σπιτιών/Αντίκυρας - Πανναυπλιακός 2011/Ένωση Μιδέας
Θήβα - Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξα
Πόρος - Κόρινθος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κύμη
Μανδραϊκός - Δάφνη Ερυθρών
Παναργειακός - Χαλκίδα

Στον 6ο όμιλο συμμετέχουν 6 ομάδες από την Αχαΐα ( Παναιγιάλειος, Θύελλα Πατρών, Ατρόμητος Λάππα, Τριταικός , Διαγόρας Βραχνέικων και Αχαϊκή) , 2 ομάδες από την Ηλεία (Αστέρας Αμαλιάδας και Πανόπουλο ) 2 ομάδες από την Μεσσηνία (Πάμισος Μεσσήνης και Εράνη Φιλιατριών) καθώς και από μία ομάδα από την Αρκαδία (Βρασιές) , την Λακωνία (Ολυμπιακός Γυθείου) , την Ζάκυνθο (Τσιλιβή) και την Κεφαλονιά (Εικοσιμία).

Η 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου
Παναιγιάλειος - Θύελλα Πατρών
Εικοσιμία - Βρασιές
Ατρόμητος Λάππα - Τριταικός
Διαγόρας Βραχνέικων - Πάμισος Μεσσήνης
Αστέρας Αμαλιάδας - Πανόπουλο
Ολυμπιακός Γυθείου - Αχαϊκή
Τσιλιβή - Εράνη Φιλιατριών .