Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο Αστέρας Μαγούλας δοκιμάζεται στο Λουτράκι















7ος όμιλος
Τον πρωτοπόρο του ομίλου υποδέχεται ο Π.Α.Ο Λουτράκι στο Θώδειο Στάδιο στα πλαίσια της πρώτης (18ης) αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.
Ο κ. Πετρινιώτης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Αποστολάκη που συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι απών. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Γκαρμίρης που εξέτισε την τιμωρία του.
Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Νίκος Χατζηνικολής ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναργειακό και έδ...ειξε ότι έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του

18η Αγωνιστική
Θήβα-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου
Δήλεσι-Χαλκίδα
Λουκισίων Α.Ο.-Πόρος
Παναργειακός-Βρασιές
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Αστέρας Δρεπάνου
Δάφνη Ερυθρών-Παναρκαδικός
ΠΑΟ Λουτρακίου-Αστέρας Μαγούλας
Πανναυπλιακός-Πέλοπας Κιάτου
Ρεπό η Ένωση Μιδέας

Πανναυπλιακός: Πήρε Κατσιάπη
Ο Πανναυπλιακός έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο Βασίλη Κατσιάπη. Ο 34χρονος μέσος με επιθετικές αρετές τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έπαιζε στον Αργέα. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναργειακό, Δόξα Βύρωνα, Κόρινθο και Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Αστέρας Μαγούλας: Κόντρα στον Πανελευσινιακό
Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε ένα σπουδαίο ντέρμπι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.. Ο Αστέρας Μαγούλας θα παίξει με τον Πανελευσινιακό σε μια επανάληψη του περσινού τελικού μόνο που αυτή την φορά οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές (2 Φεβρουάριου-16 Φεβρουαρίου).