Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πελοποννησιακό ντέρμπι H Παναχαική κόντρα στην πρωτοπόρο Κόρινθο




H 9η αγωνιστικής στην Football League 2 εστιάζεται στο σούπερ ντέρμπι της Πάτρας για τον Νότιο όμιλο, ανάμεσα στην ανεβασμένη Παναχαϊκή και την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Η «μάχη» της Πάτρας!

Στο γήπεδο της «Αγυιάς» πέφτουν όλα τα «φώτα» της Football League 2, εκεί όπου η γηπεδούχος Παναχαϊκή, που είναι σε μεγάλη φόρμα στα τελευταία ματς και έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση, φιλοξενεί την πρώτη στην βαθμολογία Κόρινθο σε ένα ματς που θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι δυο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και το γήπεδο της Πάτρας αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο για αυτό ο Πελοποννησιακό ντέρμπι…
Τη δύναμη της έδρας της Παναχαϊκής φαίνεται να υπολογίζει πολύ ο τεχνικός της Κορίνθου, Νίκος Κουρμπανάς, εν όψει του δευτεριάτικου ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο προπονητής της «Μπάρτσα» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Πατρών τόνισε πως «μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει και η έδρα της Αγυιάς. Την Παναχαϊκή την αντιμετωπίζουμε ως σύνολο και όχι σαν μονάδες. Οπως όλες οι διακοπές, έτσι και αυτή με προβληματίζει για το ποιο θα είναι το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μου». Στα αγωνιστικά, σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία των «ερυθροκίτρινων» χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.



Η Ρόδος που και αυτή έχει βλέψεις πρωταθλητισμού φέτος, υποδέχεται τον αρκετά πεσμένο σε σχέση με την περσινή περίοδο Βύζαντα Μεγάρων και έχει μόνο στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να μείνει σε τροχιά ανόδου. Ντέρμπι έχουμε και στην Κρήτη, εκεί που ο ΑΟ Χανίων θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο ντέρμπι του νομού, με τις δυο ομάδες να είναι στις τελευταίες θέσεις και να καίγονται για βαθμούς.


Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κεραυνός Κερ. – Ασπρόπυργος                   0 - 1 (40' πεν Αλημπάς)
ΠΑΟ Ρουφ – Ηρακλής Ψαχνών                   1 - 1 (31' Καφές σουτ - 8' πεν Μεθενίτης)
Αγιά Παρασκευή – Αίαντας Σαλαμίνας        2 - 0 (37' Σαπαλίδης, 75' Μιχελής)
Πανηλειακός – Ολυμπιακός Χερσονήσου    0 - 0
Απόλλων Σμ. – Παναιγιάλειος                       0 - 2 (12' Κοζανίδης σουτ, 72' Σκαρτσίλας σουτ)


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 (15:00)

Ρόδος – Βύζας Μεγάρων
Παναχαϊκή – Κόρινθος
Χανιά – Πλατανιάς