Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Έντονη δαμαρτυρία του συνδυασμού του Δημήτρη Σκούρα για την τακτική του κ. Κλαδούχου


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Κύριε Αντώνη Κλαδούχο
Δήμαρχε Ξυλοκάστρου
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την τακτική σας, να καθυβρίζετε ακόμα και μετά τις εκλογές τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας Δημήτρη Σκούρα. Πιστεύουμε ότι οι ακραίοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, που χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ακόμα και εναντίον πολλών από εμάς, υποβιβάζουν το επίπεδο του Δημοτικού διαλόγου, προσβάλλουν τους συμπολίτες μας και απαξιώνουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κύριε Δήμαρχε, όταν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών είναι οριακό, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο θεωρείται αυτονόητη η επαναμέτρηση   των ψήφων και ο έλεγχος νομιμότητας κάθε πράξης, που επηρεάζει το αποτέλεσμα. Γιατί λοιπόν τέτοια αντίδραση για τις αυτονόητες δικές μας ενέργειες, γιατί τόσο μένος και σε κάθε περίπτωση γιατί δεν ανοίγετε διάπλατα τούς φακέλους των μεταδημοτεύσεων των πολιτών, για να λάμψει η αλήθεια και να αποδείξετε το δίκιο σας; Γνωρίζετε καλά ότι νομικό κώλυμα περί δήθεν προσωπικών δεδομένων δεν υφίσταται και μόνο ως πρόσχημα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
Σε κάθε περίπτωση κ. Δήμαρχε οι συμπολίτες μας απεφάνθησαν πράγματι και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και όταν κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα.  Όπως άλλωστε γνωρίζετε δεν έχει γίνει ανακήρυξη του αποτελέσματος από τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου. Τότε όπως εσείς θα δικαιούστε το σεβασμό μας λόγω του θεσμικού αξιώματος που σας έδωσαν οι συμπολίτες μας, έτσι οφείλετε και σεις τον ίδιο σεβασμό στο θεσμικό ρόλο που οι συμπολίτες εμπιστεύτηκαν και ανέθεσαν στο δικό μας συνδυασμό.
Ελπίζουμε να λάβετε υπόψη σας την παρέμβασή μας."
Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού
Δημοτική Αναγέννηση