Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Aπό ήττα σε ήττα ο Αστέρας Δερβενίου

Άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά στην Αρχαία Κόρινθο από τη Δάφνη Εξαμιλίων γνώρισε ο Αστέρας Δερβενίου με σκορ 2 – 1.
Η Δάφνη δεν έδειξε στο γήπεδο σπουδαία ομάδα. Όμως ο Αστέρας παρουσιάστηκε ασύνδετος, δέχτηκε και πάλι τέρματα ύστερα από παιδαριώδη λάθη και το κυριότερο, όταν μείωσε το σκορ, δεν είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι του. Μάλιστα δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την αριθμητική υπεροχή του στο τελευταίο 15λεπτο που η Δάφνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δ. Γανουτζή. Η ήττα αυτή βάζει τον Αστέρα σε μεγάλες περιπέτειες μιας και τον διατηρεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και επιπλέον η ομάδα δείχνει σημάδια αποδιοργάνωσης. Η διοίκηση και ο προπονητής πρέπει να λύσουν πολύ δύσκολο πρόβλημα. Στο 33’ η Δάφνη προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Μούτσος πήρε, αφύλακτος μέσα στην περιοχή, πάσα από τον Κιούση και από πλάγια δεξιά νίκησε τον Ρουμελιώτη. Και σαν να μην έφτανε αυτό το φτηνό τέρμα, στο 37’ από πλάγιο άουτ ο Π. Μπόρσης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στην μικρή περιοχή του Αστέρα, όπου η κακή συνεννόηση του Ζήση με τον Ρουμελιώτη έδωσε την ευκαιρία στον Α. Γιανουτζή να τρυπώσει ανάμεσά τους και από κοντά να σκοράρει.

Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, στο 52’, με τον επανεμφανισθέντα Κουτρούλη με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ύστερα από μπαλιά-τρύπα του Δάνη. Και ενώ, η πίεση του Αστέρα μεγάλωνε η απρογραμμάτιστη επιθετική ορμή του σταματούσε εύκολα στην άμυνα της Δάφνης. Μάλιστα ο Λαφαζάνος αποσόβησε σίγουρο τέρμα της Δάφνης πάνω στη γραμμή του τέρματος, αποκρούοντας το σουτ του Αντωνόπουλου, ο οποίος είχε πλασάρει επιτυχώς τον Ρουμελιώτη. Ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε χλιαρά στο 67’ για ένα τέρμα που πέτυχε με κεφαλιά ο Πετρόπουλος και υποδείχτηκε οφσάιντ και είχε μετά δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές του Δάνη και του Πετρόπουλου. Όμως και η Δάφνη είχε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση του Μπόρση . Στο τελευταίο 10λεπτο οι παίκτες της Δάφνης με συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού λόγω συχνών (;) τραυματισμών και διαμαρτυριών δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Ο Αστέρας με τέτοιες εμφανίσεις μπλαζέ απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, δεν οδηγείται πουθενά. Αν συνεχίσει έτσι, γρήγορα ο δρόμος δεν θα έχει επιστροφή.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρουμελιώτης, Μερκούρης, Μετεβελής, Ρούτσης, Λαφαζάνος, Ζήσης, Ψυχογιός, Τοτώνης (46’ Πετρόπουλος), Τσιπάς (36’ Κουτρούλης), Δάνης, Γερμάνοφ.