Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΙΝΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

«Έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας στους αγώνες μας, τον πρώτο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, έναν άνθρωπο γνώστη της Αυτοδιοίκησης», είπε για τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ κατά την κοινή επίσκεψή τους στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλλίας Κώστα Κόλλια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποιούν κοινό πρόγραμμα επισκέψεων και επαφών στο νομό Μεσσηνίας για το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, 24-25/10, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και η Τριφυλλία ήταν μία από τις στάσεις που έκαναν κατά το πρωινό και μεσημεριανό τους πρόγραμμα την Κυριακή.

«Έρχομαι από τη Θεσσαλία. Η Θεσσαλία είναι όρθια, είναι γαλάζια και θα είναι γαλάζια. Καταλαβαίνετε, είπε, μέσα μου τι περιμένω από την πάντοτε γαλάζια Μεσσηνία. Περιμένω τον αγώνα σας, το νικηφόρο, μέχρι τέλους» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: ««Είμαστε σε μία φάση που τα μηνύματα είναι καθαρά. Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, το καινούργιο ψευτοδίλημμα, Παπανδρέου ή χρεοκοπία. Και ξεχνάει ότι τη χρεοκοπία της ανάπτυξης, τον αφανισμό των μαγαζιών, των μικρομεσαίων, την αφαίμαξη του χαμηλοσυνταξιούχου και του χαμηλόμισθου την έχει φέρει αυτός με την πολιτική του μνημονίου. Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει. Ξέρει. Και το μήνυμα θα είναι καθαρό. Γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι στις εκλογές ο κόσμος δε δέχεται μηνύματα. Στέλνει μηνύματα. Και το μήνυμα που θα στείλει είναι καθαρό. Αλλάξτε πολιτική, δεν πάει άλλο. Ως εκ τούτου, και στη Μεσσηνία περιμένουμε όλοι και θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα ο πρώτος περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα λέγεται Δημήτρης Δράκος». Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Έχει ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα. Να ξέρετε ότι περιμένουμε τον αγώνα σας".



ΤΟΠΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΤΟΠΟΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οι Αντ. Σαμαράς, Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος βρέθηκαν και στην Πύλο για να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και από εκεί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε την ανάγκη να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο της πολιτικής του Μνημονίου και εκτίμησε ότι «η επόμενη μέρα, θα είναι μέρα της Ελπίδας και της Προόδου», «Μαζί θα κάνουμε τον τόπο που αγαπάμε, που κατοικούμε και που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, Τόπο Δυνατό, τόπο Ευημερίας και Ανάπτυξης. Μαζί θα δημιουργήσουμε τη Δυνατή Πελοπόννησο» τόνισε με έμφαση ο Δ. Δράκος.

Αναλυτικά, το κοινό πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου περιελάμβανε για το μεσημέρι της Κυριακής επισκέψεις σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Χώρα και Πύλο, ενώ το απόγευμα, Μεθώνη, Κορώνη, Πεταλίδι και Μεσσήνη.

Τη Δευτέρα 25/10 το πρωί, είναι προγραμματισμένο να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στην Καλαμάτα (Αριστομένους και Κροντήρη, έναντι ΟΤΕ) και αμέσως μετά, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Αμέσως μετά, περιοδεύουν στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, με παράλληλες επισκέψεις σε πολλά καταστήματα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25/10, ο Δ. Δράκος παραμένει στο νομό Μεσσηνίας και επισκέπτεται Σκάλα, Βαλύρα, Εύα, Ανδρούσα.

Να σημειωθεί ότι πριν συναντήσουν τον κ. Σαμαρά για να αρχίσουν την κοινή περιοδεία τους, οι Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος είχαν επισκεφθεί την Ένωση Πολυτέκνων, όπου είχαν επαφές και συζητήσεις με την ηγεσία και τα μέλη του.