Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ


Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου ανακοινώνονται οι ακόλουθοι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες για Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία.

Για την Αργολίδα, ο νυν νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος, τέως βουλευτής, γιατρός.

Για την Αρκαδία, ο Κώστας Μανδρώνης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τρίπολης, πολιτικός μηχανικός, τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Για τη Λακωνία, ο νυν αντινομάρχης Παναγιώτης Φαρλέκας, στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, βιοκαλλιεργητής.

Για την Κορινθία, έχει ήδη ανακοινωθεί ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ο νυν νομάρχης Νίκος Ταγαράς και για τη Μεσσηνία, ο νυν αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.


ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ

Δεκτός με εγκάρδιες εκδηλώσεις από ένα τεράστιο πλήθος Μεσσηνίων και Καλαματιανών έγινε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα το βράδυ του Σαββάτου 2/10.

Ο Δ. Δράκος είχε σύντομες συνομιλίες με εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι του εύχονταν καλή επιτυχία στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, του δήλωναν την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα του και τον παρότρυναν, το έργο που έχει καταθέσει στη Μεσσηνία επί δεκατρία χρόνια να το προεκτείνει σε ολόκληρη την Περιφέρεια.
Παρών ήταν και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και νυν αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έγινε επίσης δέκτης ιδιαίτερα θερμών εκδηλώσεων, ενώ στα εγκαίνια παραβρέθηκε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, η επικεφαλής της Ευρωκοινοβουλευτικής της Ομάδας και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου.
Νωρίτερα οι Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος είχαν περιοδεύσει στο Δήμο Αβίας και πιο συγκεκριμένα σε Σταυροπήγι και Κάμπο.

Το πρωί της Κυριακής 3/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε τους Γαργαλιάνους και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση της ιερής εικόνας του πολιούχου Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη για τη Μεσσηνία, Σωτήρη Παναγιωτόπουλο. Και εκεί, ο Δ. Δράκος είχε εγκάρδιες συνομιλίες με εκατοντάδες κατοίκων της περιοχής και γενικά του νομού Μεσσηνίας.
Αμέσως μετά, μετέβηκε στα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου Γαργαλιάνων, όπου τόνισε τη σημασία του έργου, ενώ επεσήμανε ότι αποτελεί σπουδαία υπόθεση για την πόλη, αλλά και για ολόκληρο το νομό το γεγονός ότι ο τοπικός Σκοπευτικός Σύλλογος είναι ενεργός στη διδασκαλία αυτού του ευγενούς αθλήματος, που ανήκει και στα Ολυμπιακά Αθλήματα. «Οι νέοι της πόλης μας και όχι μόνο, έχουν πλέον το δικό τους χώρο για να μπορέσουν να διδαχτούν το άθλημα της Σκοποβολής. Μέσα στα πλαίσια του αθλητισμού και του Ολυμπισμού άλλο ένα λιθαράκι έρχεται να προστεθεί στην αξιόλογη προσπάθεια για αθλητικές διακρίσεις» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Δράκος και πρόσθεσε:«Με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου, απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις προσπάθειες, πρώτα απ’ όλα στους αθλητές και φυσικά, στους προπονητές και στους διοικούντες. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια και θα θέσουμε την αναβάθμιση του σκοπευτηρίου στα άμεσα σχέδια μας».


Στο Νομό Λακωνίας θα περιοδεύσει ο υποψήφιος Περιφεριάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος τη Δευτέρα 4/10. Συγκεκριμένα το πρωί θα επισκεφθεί τη Σκάλα(10.00 π.μ.), τον Βλαχιώτη  (11:15 π.μ.) και τη Μονεμβάσια (12:30 μ.μ.)και το απόγευμα στις 6.00 μ.μ. το Δαφνί, τις Κροκεές, το Έλος και τη Γλυκόβρυση.