Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης από την αναπτυξιακή Β. Πελοποννήσου

Η ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ ΑΕ. ΟΤΑ ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε η 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, που καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους δικαιούχους της περιοχής παρέμβασής της (Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμων των Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας) να υποβάλλουν τα
επενδυτικά σχέδια-προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 41: «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης» του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER Βόρειας Πελοποννήσου, με καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού την 22-11-2010 και ώρα 16:00 μμ.
Τα πλήρη στοιχεία των προκηρυσσόμενων Δράσεων, των περιοχών εφαρμογής του Προγράμματος, των δικαιούχων και των κριτηρίων επιλεξιμότητας και επιλογής των προτάσεών τους καθώς και τα υπόλοιπα αναλυτικά στοιχεία του προκηρυχθέντος διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.anvope.gr, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.
Το πλήρες Τεύχος του Διαγωνισμού με την 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα Παραρτήματά της, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης ενίσχυσης και του προς συμπλήρωση Φακέλου Υποψηφιότητας, διατίθενται δωρεάν, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, στα γραφεία της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ ΑΕ ΟΤΑ, στο Λεβίδι Αρκαδίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ, είτε τηλεφωνικά (στα τηλέφωνα 27960-22051 και 27960-22052, fax: 27960-22050 - αρμόδιοι: Γιώργος Κωστούρος, Πολιτικός Μηχανικός και Γιώργος Αποστολόπουλος, Γεωπόνος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε με συμβατικό ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail: anvope@tri.forthnet.gr).