Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δήμος Ευρωστίνης τιμά τα άξια τέκνα του Φιλλιπο Γιαννούλη και Σπηλιο Παπασπηλιόπουλο

O Δήμος Ευρωστίνης ως ελάχιστο φόρο τιμής , τιμά, αύριο Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ένα ΑΞΙΟ τέκνο του , που προσέφερε πολλά στους συνανθρώπους τους , στους συντοπίτες τους Ευρωστίνιους και όχι μόνον. Ο Δήμος Ευρωστίνης τιμά τον αείμνηστο ιατρό Φίλλιπο Γιαννούλη , ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Δερβενίου ( περίοδος 74 – 78 ), επί των ημερών του οποίου υδρεύθηκε το Δερβένι και τα πέριξ χωριά από τις πηγές του Σοποτού Ζαχόλης .
Ο Δήμος Ευρωστίνης , μη ξεχνώντας τα άξια τέκνα του, αναγνωρίζοντας το έργο του και τον ανθρωπισμό του θα τιμήσει τον ΦΙΛΛΙΠΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ , δίνοντας το όνομά του σε οδό στο κέντρο του Δερβενίου. , έμπροσθεν της καφέτεριας"lebel".
Παράλληλα ο Δήμος Ευρωστίνης , σήμερα , 4 Σεπτεμβρίου τίμησε με ανάλογη εκδήλωση και τον αείμνηστο συμπολίτη μας συγγραφέα Σπήλιο Παπασπηλιόπουλο ,δίδωντας το όνομά του σε πλατεία , στα Μαύρα Λιθάρια . Ο Παπασπηλιόπουλος υπήρξε ένας από τους ιδρυτές, τους εμψυχωτές και τους καθοδηγητές του οικολογικού κινήματος στην Ελλάδα και ένας από τους εμπνευστές της ελεύθερης ραδιοφωνίας