Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση συνεργασίας Δημήτρη Δράκου και Αντώνη Σαμαρά


Με σειρά επισκέψεων συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριου Δράκου.
Χθες Δευτέρα ο κ. Δράκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ) Αρκαδίας κ. Κατσίνη Γεώργιο και τον διευθυντή κ Κατσίκερο Παναγιώτη.
Ο Δ. Δράκος στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αγρότες αλλά και στην σημασία του συνεταιριστικού κινήματος. Επίσης τοποθετήθηκε και στις δυνατότητες που έχει η σημερινή Γεωργία και Κτηνοτροφία κάτω όμως από νέες βάσεις και δεδομένα που θα έρθουν με την σωστή οργάνωση, την σωστή διαβούλευση και με αρωγό την ίδια την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάπτυξη και την ανάταση της ελληνική υπαίθρου.

Η σημασία της στήριξης του αγροτικού πληθυσμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κύριο μέλημα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και ο λόγος συνάντησης με την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας από όπου εξήγγειλε την δημιουργία Περιφερικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής με στόχο την ανάπτυξη, την ποιότητα αλλά και την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος.
Επίσης ο Δ. Δράκος τόνισε την σημασία δημιουργίας Κέντρου Ενημέρωσης Νέων Αγροτών ούτω σώστε οι αγρότες να μαθαίνουν τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις τάσεις πάνω στην καλλιέργειά τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετέβει στα Λαγκάδια Αρκαδίας όπου είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Σήμερα Τρίτη 7/9/2010 ο Δ. Δράκος πρόκειται να πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη.
Το μεσημέρι θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας,στην Αθήνα, όπου με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας θα έχει συνάντηση συνεργασίας με τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τη φετινή ΔΕΘ. Αμέσως μετά, θα επιστρέψει στην Τρίπολη και στο πολιτικό του γραφείο όπου και θα προεδρεύσει σε σειρά συναντήσεων συνεργασίας με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου.