Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στο Ελατοχώρι η Παναχαϊκή


Στο Ελατοχώρι Πιερίας, βρίσκεται η αποστολή της Παναχαϊκής όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς θα έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι Δρακόπουλος, Χάχαλης, Κύργιος, Πάνος, Ντίνας, Γερασιμόπουλος, Πετρόπουλος, Γαλακτερός, Κορδονούρης, Γ. Λαμπρόπουλος, Ακπαρίδης, Αποστολίδης, Γενιτσαρίδης, Ζαχαράτος, Τόμαζιτς, Λουμπαρδέας, Τσιβίλογλου, Δαμιανίδης, Μαγκαφάς, Προβατίδης, Παπαποστόλου, Χρυσάφης, Δημογιάννης, Ουρτάδο, Κυβελίδης, Καραγιάννης και Κουσκουνάς.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Σωτήρης Ζέλιος και Θόδωρος Κοτσόκολος που δοκιμάζονται από τον Μαραντά, ενώ την Πέμπτη και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή οι Λυμπέρης , Στάμου , Χρόνης και ο Αντρέας Γερασιμόπουλος. Ο τελευταίος ζήτησε να δοθεί δανεικός είτε στην Αχαϊκή είτε στον Πανηλειακό αλλά τόσο οι προπονητές κ. Μαραντάς και κ. Nuckowski όσο και ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα του.